Economist - contabil senior

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu 3000 - 6000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul ideal este o persoana dinamica, vesela cu abilitati de comunicare, relationare, organizatorice si de planificare a timpului, cu preocupare pentru actualizarea cunostintelor in domeniu si dezvoltare in domeniul financiar contabil. Experienta in domeniu de minim 2 ani este imperios necesara iar cunoasterea soft urilor de contabilitate SAGA si Smartbill Conta reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

Responsabilitatile job-ului sunt:
– evidenta contabila pana la nivel de balanta/bilant;
– urmarirea inregistrarilor in sistemul informatic si verificarea reflectarii corecte in contabilitate si la timp a operatiunilor derulate de societatile client, in conformitate cu reglemantarile in vigoare si regulile interne;
– verificarea modului de gestionare si arhivare a documentelor operate;
– comunicarea cu clientii si autoritatile publice;
– verificarea si gestionarea depunerii in termen a tuturor raportarilor catre institutiile statului;
- intocmirea diverselor situatii solicitate de managementul societatilor client.
Se acorda prime de Paste, Craciun, zi de nastere, se deconteaza abonamentul de transport in comun, se acorda un bonus anual precum si bonus in cazul implicarii in proiecte suplimentare.

Descrierea companiei

Cabinet de contabilitate infiintat in anul 2012, presteaza servicii de contabilitate primara, de gestiune, financiara, analiza financiara, resurse umane, servicii ONRC, expertiza contabila.

Publicat 19 mai 2022 Reactualizat 18 iun. 2022 Expiră 18 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.