Publicat 26 Feb 2020 | Reactualizat 18 Mar 2020 | Expiră 19 Mar 2020

ECONOMIST/ CONTABIL SENIOR

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare economice finalizate la o universitate acreditata;
Experienta de minim 3 ani de zile pe o pozitie similara, de preferat in cadrul unei companii de real estate;
Certificare expert contabil si/sau consultant fiscal, de preferat;
Cunoasterea aprofundata a legislatiei contabile, fiscale si comerciale;
Cunostinte solide de Microsoft Office - in special Excel, Power Point
Experienta in implementarea/utilizarea unui sistem ERP, de preferat Navision
Expertiza in:
- Coordoneaza, verifica si raspunde de activitatea financiar-contabila a companiei
- Intocmire/verificare situatii financiare companie cu profil imobiliar
- Verificarea si inregistrarea documentelor primare in programul de contabilitate (facturi furnizori interni si externi, deconturi, etc.)
- Verifica intocmirea la timp si în conformitate cu dispozitiile legale, balantele de verificare, situatiile lunare, trimestriale; semestriale si anuale (declaratii catre ANAF);
- Intocmire diverse situatii/reconcilieri/adrese DITL
- Intocmire dosare rambursare TVA control ANAF, dosare certificate fiscale, raportari statistice specifice
- Preferabil experienta in intocmire bilant ANRE si alte raportari lunare ANRE.
Capacitatea de a integra mari volume de informatii, de concentrare asupra elementelor care genereaza succesul si luarea deciziilor in conditii de presiune a timpului;
Capacitate foarte buna de comunicare si interrelationare personala, cultura de feedback;
Puternice aptitudini analitice, capacitatea de a crea structuri si sisteme de succes, organizationale si la nivel de companie;

Descrierea jobului

Mentine legatura cu compania externa de contabilitate pentru asigurarea corectitudinii inregistrarilor contabile si a respectarii termenelor de livrare a declaratiilor si a situatiilor financiare, conform legislatiei in vigoare
Asigura suport pentru auditarea externa a companiei din punct de vedere financiar, astfel incat sa asigure suficiente probe financiar-contabile pentru auditor
Participa la inventarierea patrimoniului societatii, conform reglementarilor contabile in vigoare si asigure o buna evidenta cantitativa si valorica a elementelor de activ si de pasiv din patrimoniul grupului.
Furnizeaza informatii necesare bancilor in etapa de analiza pentru incheierea de contracte de finantare, in conformitate cu necesitatile la nivel de fiecare companie in parte; mentine legatura cu bancile pentru asigurarea respectarii conditiilor contractuale (conditii de rulaj, prelungire contracte creditare, trageri transe bancare conform contractelor, etc)
Urmareste respectarea termenelor legale de transmitere a declaratiilor/de efectuare a platilor/de transmitere a rapoartelor solicitate de organele statutare (rapoarte si bilanturi ANRE, raportari statistice, etc)
Intocmeste dosare rambursare TVA pentru ANAF.
Comunica activ cu organele statutare (ANAF, DITL, INS, DITL, etc)

Descrierea companiei

River Development este un dezvoltator imobiliar autohton, susținut de o echipă puternică de profesioniști cu o vastă experiență în planificarea, dezvoltarea și gestionarea de proiecte imobiliare. Prin conceptele, amploarea și unicitatea proiectelor aflate în derulare și a celor care vor urma, și nu în ultimul rând prin abordarea inovativă și curajoasă, River Development își propune schimbarea arealul central-vestic al Bucureștiului, redând societății un spațiu urban modern și armonios pentru oamenii care aleg să locuiască sau să lucreze aici.

În prezent, River dezvoltă proiectele THE LIGHT (Bulevardul Iuliu Maniu) și SEMA Parc (Splaiul Independenței). Master Planul SEMA Parc presupune o dezvoltare imobiliară întinsă pe aproximativ 41 de hectare și o suprafață totală construită care, la finalul proiectului, va atinge aproximativ 1 milion mp construiți.

Despre Sema Parc
Sema Parc este cel mai mare proiect de reconversie urbană a unei foste zone industriale. Este un proiect de tip mixed-use ce implică dezvoltarea pe următoarele destinații: parc de afaceri care cuprinde clădiri de birouri de clasă A si B, zonă comercială și ansamblu rezidențial. Amplasarea central-vestică, într-o comunitate activă, tinerească, accesul la metrou și alte mijloace de transport în comun precum și excelența dovedită în construcții a dezvoltatorului sunt elementele de care vei beneficia în Sema Parc.

Componenta de birouri clasa A din cadrul Sema Parc include trei faze principale:
Faza I de dezvoltare:
River House - primele două clădiri de birouri in suprafata de 47.000 mp au fost închiriate încă din faza de dezvoltare și vândute fondului de investiții austriac Europolis, actual CA Immo.

Faza II de dezvoltare:
Clădirea Bruxelles – suprafata 13.488 mp a fost finalizată în 2016, în prezent fiind funcțională și închiriată aproape integral.

Clădirea Paris – suprafață 10.077 mp, a fost livrată în ianuarie 2018, în prezent fiind funcțională și închiriată partial.

Clădirea Berlin – suprafata 14.817 mp, finalizată în septembrie 2019.

Faza III de dezvoltare :
Cladirile de birouri London si Oslo, în suprafață totală de 31.524 mp închiriabili și peste 22.000 mp subterani (parcari), termen de finalizare T2 2021.

Expirat
ECONOMIST/ CONTABIL SENIOR  -  RIVER DEVELOPMENT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close