Publicat 16 Iul 2020 | Reactualizat 11 Aug 2020 | Expiră 15 Aug 2020

ECONOMIST - Comuna Horodniceni

1 post

Candidatul ideal

​Compania Laktotrio, producător de lactate si brânzeturi, angajează pentru fabrica situată în comuna Horodniceni, judeţul Suceava.

Cerinte:

  • Studii superioare economice;
  • Experiență în evidența financiar contabila;
  • Bune cunostiinte de operare PC ( Excel, Word)

Descrierea jobului

  • Organizarea si coordonarea activitatii departamentului financiar-contabil;
  • Inregistrarea documentelor contabile in conformitate cu legislatia in vigoare;
  • Intocmirea declaratiilor lunare dupa verificarea tuturor inregistrarilor contabile;
  • Intocmirea la timp si in conformitate cu dispozitiile legale a balantelor de verificare, bilanturilor semestriale si anuale;
  • Intocmirea documentelor de personal , calculul drepturilor salariale si a contributiilor unitatii.
Beneficii:
  • Pachet salarial motivant.

Descrierea companiei

Situată în Bucovina, la 14 Km de Suceava şi la 25 Km de Fălticeni, compania Laktotrio din Horodniceni este renumită pentru păstrarea tradițiilor de producere a brânzeturilor. Zona, aproximativ 5700 Hectare de câmpie şi dealuri, este ideală pentru pomicultură, agricultură, creşterea animalelor, iar salba de iazuri din zonă desăvârşeşte frumuseţea peisajelor locului. Bucovina este locul cel mai aproape de natură. Aici privirea ţi se pierde între picăturile de rouă din iarbă, între cerul de un albastru pur, între munţii şi pădurile întinse. Aici miroase a soare, a ploaie, a fân abia cosit.

Bucovinenii sunt oameni harnici, destoinici şi foarte cumsecade. Te ospătează cu bucate adevărate, făcute după reţete vechi de când lumea, dar mai bune decât orice altceva ai gustat până atunci. Totul este natural şi proaspăt. Aici în Bucovina crezi că oricând te poţi întâlni cu Dumnezeu pentru că atât de frumos nu poate fi decât în Rai. Dacă totul ţi se pare o poveste, este adevărat.

Asta este Bucovina – povestea celor care ştiu să o descopere. Din cele mai vechi timpuri, creşterea oilor şi a vacilor a fost o îndeletnicire de bază a locuitorilor, astfel că şi astăzi zona păstrează aceste obiceiuri, alături de tradiţiile producerii unor delicatese din lapte, cum este de exemplu Brânza de Horodniceni. De 15 ani, compania Laktotrio conservă tradiţiile de producere a brânzeturilor specifice de Horodniceni, încercând să se adapteze şi la noile tehnologii care presupun norme de siguranţa alimentului, îmbunătăţirea condiţiilor de prelucrare a laptelui, protecţia mediului, certificarea calității.

ECONOMIST - Comuna Horodniceni  -  SC LAKTOTRIO 2001 PROD SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close