Publicat 14 Ian 2021 | Reactualizat 16 Ian 2021 | Expiră 13 Feb 2021

Economist - Brasov

1 post

Candidatul ideal

Absolvent studii superioare in domeniul economic;
Experienta in domeniul financiar-contabil de minim 1 an;
Cunostinte operare PC (pachetul MsOffice).

Descrierea jobului

Inregistrarea in contabilitate a operatiunilor in baza documentelor justificative specifice fiecarei operatiuni, conform Legii contabilitatii nr.82/1991 republicata cu modificarile ulterioare;
Verificarea si coordonarea activitatatii de casierie ce se desfasoara in showroom-uri, modul de intocmire a facturilor, concordanta dintre sumele facturate clientilor si contractele incheiate cu acestia;
Inregistrarea documentelor fiscale in Jurnalul de cumparari si in Jurnalul de vanzari;
Verifica componenta soldului clientului si efectueaza reglari pe baza acesteia;
Colaboreaza la intocmirea situatiilor financiare si contabile la nivel de societate;
Colaboreaza la tinerea corecta si la zi a evidentei financiare si contabile.

Oferta (bonusuri, beneficii):

Un mediu de lucru dinamic;
Posibilitatea de acces la programe de pregatire si dezvoltare pe domeniul financiar-contabil.

Descrierea companiei

QFORT inseamna confort, calitate, caldura si soliditate. QFORT este o promisiune de valoare pe care o sustinem cu argumente sigure si concrete. QFORT este marca inregistrata a companiei Casa Noastra.

Casa Noastra este o companie 100% romaneasca, producator national de ferestre si usi termoizolante, infiintata in anul 1995. Prin reputatia echipei de specialisti si calitatea lucrarilor am devenit o companie de referinta in mediul economic din Romania.

Suntem o echipa dinamică și profesionistă formată din mai mult de 1000 oameni, o cifra de afaceri intr-o continua crestere si investitii in ultimii ani de cca. 30 milioane euro, prin care compania opereaza cea mai mare capacitate de productie de ferestre si usi din PVC din Sud-Estul Europei.

Credem in oameni, in puterea lor de a invata si a progresa. Suntem o echipa care intelege ce inseamna grija pentru client si servim interesele acestuia.

Daca vrei sa ne cunosti mai bine poti vizita site-ul nostru www.qfort.ro si daca te-am convins sa te alaturi echipei QFORT trimite-ne CV-ul tau pe adresa de email [email protected]

Economist - Brasov  -  CASA NOASTRA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close