Publicat 11 Ian 2019 | Reactualizat 08 Feb 2019 | Expiră 11 Feb 2019

DULGHERI COFRAJE - Peri & Doka - Belfast, Dublin

30 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul idealODL Personnel Ltd este o companie de recrutare cu sediul in Belfast, Irlanda de Nord. ODL Personnel lucreaza cu parteneri de incredere in domeniul constructiilor, un domeniu in crestere, ce ofera oportunitati profesionale la cele mai inalte standard muncitorilor cu experienta in acest domeniu.

Descrierea jobului


ODL Personnel recruteaza:

DULGHERI COFRAJE – Belfast & Dublin (Irlanda)


Candidatii trebuie sa aiba experienta in realizarea structurilor din cofraje metalice (Peri, Doka) sau executarea cofrajelor pentru turnarea betonului.

Rate superioare vor fi platite pentru persoanele care pot sa interpreteze si sa lucreze dupa desene tehnice.

Vorbirea limbii engleze este dezirabila, dar nu obligatorie.

Conditii:
Oferim oportunitati de colaborare pe termen mediu si lung;

Pe perioada contractului cu ODL Personnel, va oferim:

Rate orare atractive diferentiate in functie de nivelul de experienta, de abilitatea de a vorbi limba engleza si de a citi si interpreta desenele tehnice.

Asigurarea cazarii in locuinte care intrunesc reglementarile legale referitoare la numarul maxim de persoane/ spatiu in relatia apropiere a santierelor.

Sprijin in obtinerea cardului CSR (Irlanda de Nord) si a Safe Pass (Dublin) necesare pentru a lucra legal in santierele de constructii.

Costuri de transport reduse (sau inexistente), prin punerea la dispozitie a unor spatii de cazare in conditii decente, la distante “de mers pe jos” fata de santierele de constructii sau foarte usor accesibile cu ajutorul transportului in comun.

Descrierea companiei

Vom fi alaturi de Dvs de la plecarea din tara si pe tot parcursul sederii in Irlanda de Nord / Irlanda pentru a va acorda sprijin in mod eficient, rapid si in conditii de maxima siguranta.

ODL Personnel nu percepe niciun fel de comision sau taxă de mediere pentru serviciile prestate!

www.odlpersonnel.co.uk

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

DULGHERI COFRAJE - Peri & Doka - Belfast, Dublin  -  ODL Personnel Ltd

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close