Publicat 28 Iun 2019 | Reactualizat 26 Iul 2019 | Expiră 29 Iul 2019

Dulgher cofraje / Montator acoperisuri

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Executarea cofrajelor pentru diferitele elemente de rezistenţă ale construcţiilor (fundaţii, stâlpi, grinzi, planşee, scări, pereţi)
Montarea elementelor prefabricate care alcătuiesc structura de rezistenţă aclădirilor
Executarea acoperişului tip şarpantă, încadrarea şi ajustarea tâmplăriei
Executarea acoperisurilor plate, aplicarea diferitelor tipuri de izolatie

Se cere:
Experienta profesionala in domeniu
Cunostinte de limba engleza sau franceza nivel conversational
Detinerea permisului de conducere si deplasarea cu autoturism personal reprezinta un avantaj

Descrierea jobului

Salarizare la standarde belgiene, in functie si de experienta profesionala,
Contract de munca semnat in Belgia
Posibilitate de efectuarea de ore suplimentare in functie de volumul de munca
Salarizare saptamanala
Suport in relocare si pe toata perioada angajarii
Beneficiile afrerente unui angajat belgian: asigurari sociale si asigurare medicala in conformitate cu legislatia din Belgia, concediu de odihna platit, concediu de boala platit, alocatie pentru copiii minori, al 13- lea salariu

Descrierea companiei

Accent România si-a inceput activitatea in iulie 2010 datorita unei cerinte tot mai mari de angajati/muncitori in anumite profesii (greu de gasit) de pe teritoriul Belgiei.Accent Jobs face parte din "the House of HR" care incorporeaza mai multe companii specializate in Resurse Umane.
Accent Jobs are ca obiectiv atingerea celui mai inalt nivel al segmentului de pe piata de intermediere si transformarea unei slujbe temporare intr-una permanenta. Accent Jobs plaseaza angajatul pe primul loc, motiv pentru care am fost selectati de 10 ori la rand Cel Mai Bun Angajator Belgia.Accent Jobs Romania selecteaza si angajeaza candidati care doresc sa lucreze si sa traiasca in Belgia pentru o perioada indelungata de timp.
De asemenea, Accent Jobs incurajeaza intregul proces de adaptare al candidatilor romani, atat prin suportul informational acordat de colegii nostri din Belgia cat si suportul moral generat de posibiltatea mutarii ulterioare a familiei candidatului.
Oportunitatea muncii in Belgia sustine dezvoltarea profesionala a candidatului, fapt potentat de increderea companiilor belgiene ( posibilitatea cursurilor de perfectionare ) si de toate avantajele aferente unui angajat belgian.Asteptam sa ne contactati la biroul nostru din Cluj pentru va pune la dispozitie toate detaliile necesare angajarii in Belgia, la numarul de tel:0264333355/0264333335 sau la adresa de mail:cluj@ro.accent.jobs

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Dulgher cofraje / Montator acoperisuri  -  ACCENT JOBS FOR PEOPLE ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close