Publicat 05 Mai 2019 | Expiră 05 Iun 2019

Domiciliary Care Assistant - London

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:

- Nivel de limba engleza mediu/avansat
- Fara antecedente penale (se solicita cazier)
- Persoana responsabila, amabila, sociabila
- Permis de conducere (de preferat)

Avantaje:

- Experienta pe un post similar.

Descrierea jobului

Posturi de ingrijitor batrani la domiciliu (home care workers) disponibile in urmatoarele locatii: Surrey, Londra, Middlesex (Kingston, Surbiton, New Malden, Raynes Park, Wimbledon, Epsom, Worcester Park, Stanwell, Staines, Ashford, Shepperton, Sunbury, Walton on Thames, Weybridge, Hersham,Esher, Molesey, Thames Ditton, Guilford, Byfleet, Addlestone, Chertsey).


Beneficii:

- Masina de serviciu asigurata
- Training gratuit asigurat de companie
- Contract permanent
- Concediu anual platit
- Suport asigurat de companie pe intreaga durata a contractului

Descrierea postului:

Un ingrijitor de batrani (home care worker) este o persoana care are grija de batrani sau persoane cu dizabilitati ce locuiesc in propriile case.
Este un post pentru care ai nevoie de foarta multa rabdare.
Sarcina principala a unui ingrijitor este de a ajuta pacientul in activitatile zilnice, cum ar fi: efectuarea igienei personale, imbracatul si hranirea, medicatia, manipularea manuala si deplasarea, suport in situatii de urgenta si prim ajutor, monitorizarea starii pacientului, completarea documentelor de raportare, prevenirea crearii focarelor de infectie, asigurarea conditiilor igienico – sanitare generale la locul de munca, asistenta la curatenia locuintei, efactuarea cumparaturilor.


IMPORTANT: NU SE PERCEPE NICIUN COMISION!

Asteptam CV-urile Dvs.

Descrierea companiei

Suntem o agentie recrutare si executive search ce ofera de peste 11 ani servicii in domeniul resurselor umane, atat pentru companiile locale, cat si internationale cu adresabilitate catre entitati persoane juridice sau persoane fizice.

Nu suntem o simplă interfaţă între angajat şi angajator, ci susţinem activ şi adăugăm valoare procesului de angajare. Avem garanţia că lucrăm doar cu angajatori profesionişti şi, în acelaşi timp, căutăm doar persoane dedicate şi motivate. Procesul de selecţie se caracterizează printr-o transparenţă totală astfel încât Dvs. să aveţi acces la toate informaţiile pe care le consideraţi utile.

Satisfactia Dvs. este esentiala pentru succesul nostru si de aceea va garantam servicii de calitate, orientate spre nevoile Dvs.

Ne interesează omul din spatele CV-ului şi de aceea oricine ne va călca pragul va găsi la noi informaţiile de care are nevoie, consiliere profesională, sfaturi utile şi, cel mai mai important, şansa unui nou început.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Domiciliary Care Assistant - London  -  Jobulm.eu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close