Distribuitor Delegat - Bacau

Mediplus Exim - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal


- studii medii finalizate;
- experienta relevanta in domeniul distribuitiei;
- permis auto categoria B - minim 2 ani experienta;
- experienta cu autoutilitare 3,5 tone - constituie avantaj;
- experienta in relationarea cu clientii;
- orientare catre obiective/orientare catre client;
- seriozitate, implicare.

Descrierea jobului

- livreaza comenzile catre clienti, conform zonei arondate si traseelor de livrare;
- asigura incasarile si preda zilnic la banca incasarile efectuate;
- preia retururile de marfa de la clienti;
- reprezinta imaginea firmei si viziblitatea ei pe piata prin modul de prezentare si relationare cu clientii.

Descrierea companiei

A&D Pharma – Dr. Max reprezinta cel mai mare grup farmaceutic din Romania care ofera servicii integrate de import, distributie si retail farmaceutic prin compania Mediplus, lanturilor de farmacii Sensiblu - cel mai mare lant de farmacii cu acoperire nationala din Romania si Dr. Max.

Sensiblu este cea mai mare retea de farmacii din Romania, ce numara aproximativ 270 de farmacii la nivel national. Prima farmacie a fost deschisa in anul 1997 si a adus un concept inovativ in Romania: health and beauty pharmacy care a fost adoptat in timp ca standard de calitate atat pentru lanturile farma cat si pentru farmaciile independente si continua sa se dezvolte permanent.

Obiectivul nostru principal este de a oferi oamenilor servicii de cea mai inalta calitate, cultivand o relatie constanta cu clientii, tratand cu respect drepturile individuale ale acestora si urmarind permanent nevoile lor pentru a putea raspunde in cel mai bun mod cerintelor si a le anticipa dorintele.

De asemenea, la Sensiblu ne implicam in comunitate si implementam programe sociale corporatiste dar si prin intermediul Fundatiei Sensiblu, dezvoltand permanent parteneriate public-private in toate zonele sociale si consideram ca dialogul, cooperarea si concilierea sunt cele mai bune metode de rezolvare a oricaror dificultati.

Misiunea Sensiblu este de a contribui alaturi de parteneri la cresterea calitatii vietii oamenilor, oferind o gama larga de produse, servicii si sfaturi profesionale, intr-un mod placut si accesibil. Crescand continuu valoarea companiei, ne dorim sa fim modelul de referinta in domeniul frumusetii si sanatatii, sa fim prima optiune a clientilor dar si a partenerilor, precum si angajatorul preferat de catre profesionisti.

Ne dorim sa atingem cele mai inalte standarde de performanta si responsabilitate prin activitatea Sensiblu. Ne concetram toate eforturile in cresterea calitatii produselor si serviciilor oferite clientilor si pacientilor, radicand standarde de calitate si performanta pe piata farmaceutica din Romania. Prima certificare ISO pentru sistemul de management al calitatii Sensiblu am primit-o in anul 2007, iar in prezent suntem certificati de TUV Rheinland in conformitate cu standardul ISO 9001: 2008.

Sensiblu este compania in care pasiunea, creativitatea si perseverenta te conduc spre performanta. Iti oferim un mediu provocator si dinamic in care te poti dezvolta alaturi de echipe de succes si unde tu stabilesti masura impactului pe care il poti avea!

Accepta provocarea de a face diferenta impreuna!

Publicat 12 oct. 2021 Reactualizat 9 nov. 2021 Expiră 11 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos