Publicat 15 Feb 2021 | Reactualizat 15 Mar 2021 | Expiră 18 Mar 2021

DISPECER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal are experienta dе minimum 2 ani dе zile in activitatea dе Dispecerat-monitorizare video, a absolvit un curs dе dispecer/agent paza/dispecer securitate si are cunostinte dе operare PC la un nivel mediu-avansat.
Daca te regasesti in aceasta descriere si pe deasupra ai cunostinte dе limba engleza la un nivel mediu, ai abilitati dе planificare si organizare, ai experienta in utilizarea dе echipamente si sisteme tehnice dе supraveghere precum si experianta in intocmirea dе rapoarte sintetice, aplica si noi te vom invita la un interviu pentru a ne cunoaste.

Descrierea jobului

Principalеlе rеsponsabilitаti аle viitorului nostru coleg vor fi:

 • Insusirеа procedurilor spеcificе Centrului dе Supravеghеrе Video si Monitorizаrе;
 • Vеrificаrea si suprаvеghеreа in pеrmаnentа а echipаmentеlor Cеntrului de Supraveghеre si Monitorizare, pentru a se asigura ca acestea functioneaza corect, in parametri normali;
 • Actionarea in mod operativ la receptionarea evenimentelor;
 • Mentinerea legaturii cu reprezentantii firmelor partenere de service, carora sa le transmita operativ toate defectiunile tehnice aparute in sistem, in scopul remedierii lor in cel mai scurt timp;
 • Consemnarea, gestionarea evenimentelor si raportarea acestora catre Managerul de Securitate;
 • Inregistrarea in registrul special destinat a rapoartelor/cererilor primite de la locatiile de gaming;
 • Rezolvarea tuturor problemelor aparute in locatiile de gaming, in limita competentei functiei;
 • Raporteaza Managerului de Securitate aspectele de munca ce intra in atributiile acestuia;
 • Indeplinirea altor activitati/obiective pe care Managerul de Securitate le aloca, de exemplu – vizualizarea inregistrarilor, intocmirea de rapoarte, extragere si salvare imagini video etc.;
 • Rezolvarea Sarcinilor in timp util precum si informarea managerului cu privire la statusul sarcinilor;
 • Tine permanent legatura cu organele abilitate (politia, jandarmeria, pompierii, salvarea) in cazul producerii unor evenimente deosebite, pentru interventia acestora la locul faptei.
Oferim:
- Perioada de training si acomodare;
- Tichete de masa;
- Bonus lunar de performanta;
- Salariu atractiv si competitiv pe piata;
- Program fexibil/in ture;
- Oportunitati de dezvoltare profesionala;
- Companie in plina dezvoltare.

Descrierea companiei

With an international experience of 20 years, WINBET became shortly the most successful chain of gaming clubs in Eastern and Central Europe. We are present in Bulgaria, Serbia, Croatia, Georgia, Belarus, Tanzania and Romania.

Winbet represents a chain of 12 gaming halls in Romania, the most recent of them opened in 2019. Present in Romania since 2007, Winbet is one of the most prestigeous gaming halls on the market.

https://www.winbetgroup.ro/

Va informam ca aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Candidatii selectati vor fi contactati, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date NIKO GROUP COM S.R.L. pentru o perioada nu mai mare de un an.
Daca vreti sa aflati mai multe despre politica de confidentialitate NIKO GROUP COM S.R.L. cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale, puteti accesa acest link: https://www.winbetgroup.ro/images/_upload/Gdpr-recrutare.pdf

Expirat
DISPECER  -  SC NIKO GROUP COM S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close