Dispecer - Terminal Giurgiu perioada determinata 1 AN

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

• Studii superioare cu specializare în transporturi, economic, petrol și gaze sau studii medii în domeniul petrol și gaze;
• Minim 3 ani experiență în domeniu;
• Abilități de comunicare;
• Abilităţi de rezolvare a problemelor;
• Capacitate de organizare și motivare a echipei;
• Capacitate de analiză;
• Cunoștințe de operare MS Office, SAP
• Engleză, nivel de bază.

Locatia: Depozit MOL Giurgiu, zona libera Giurgiu

Descrierea jobului

• În lipsa şefului de depozit şi adjunctului şefului de depozit acţionează ca şi conducător al unităţii. Conduce procesele tehnologice în conformitate cu legile aplicabile și cu regulamentele interne ale MOL Group.
• Monitorizează şi administrează mişcarea bunurilor şi a stocurilor din turele de schimb respective pe care le coordonează în conformitate cu reglementările legale şi interne şi principiile politicii HSE, pentru a asigura o furnizare permanentă din terminal către staţii şi clienţi, la un nivel optim al stocului.
• Furnizează datele privind stocurile de produse, capacităţile de depozitare şi stocurile zilnice pentru dispecerate în vederea organizării transporturilor.
• Organizează desfacerea mărfii din depozit şi supraveghează stocurile de produse finite, coordonează activităţile legate de mişcarea mărfurilor din depozit, controlează şi coordonează transvazarea mărfii şi toate sarcinile legate de livrările din depozit, emite instrucţiunile zilnice de manevrare a robineților.
• Cooperează cu organizatorii de transporturi pentru a organiza activitatea în cel mai optim mod, respectând planul de afaceri, prevederile, procedurile interne şi de grup, respectiv legislaţia din domeniu.
• Răspunde pentru actualizarea datelor intrate în diferite module ale Sistemului de Gestiune a Informaţiilor (SAP, COTAS, LOGIR); operează/supraveghează sistemele de inginerie de verificare a depoului şi sistemele de distribuţie pentru a asigura transparenţa şi controlabilitatea funcţionării permanente.

In plus oferim
O echipa prietenoasa si de ajutor;
Un mediu de lucru dinamic in care ai posibilitatea sa te dezvolti atat profesional cat si personal;
Pachetul nostru de beneficii include: tichete de masa, abonament medical privat, asigurare de viata, reducere semnificativa la abonament sportiv

Descrierea companiei

Cu sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la Bucureşti, un sediu administrativ la Arad şi un număr de aproximativ 250 de angajaţi proprii, MOL România - subsidiară a MOL Group, reprezinta una dintre cele mai importante companii petroliere din România. MOL România are un portofoliu extins de produse şi servicii în domeniul comerţului de carburanţi, lubrifianţi, produse petrochimice şi bitum. În prezent, compania deţine un număr de 218 staţii de servicii, 2 depozite de carburanţi, la Giurgiu şi Tileagd şi un terminal LPG la Tileagd.
Conducerea MOL Romania se bazează pe valorile etice ale Grupului MOL care includ respectarea legii, calitatea, responsabilitatea, transparenţa, respectul pentru alte persoane, integritatea, onestitatea, corectitudinea, grija şi încrederea. De asemenea, MOL România respectă principiile conduitei etice în afaceri precum dezvoltarea durabilă, drepturile omului, comerţ şi concurenţă libere şi loiale, anticorupţie şi antifraudă, loialitate corporativă, relaţii comerciale de încredere şi relaţii responsabile cu părţile interesate.
În Grupul MOL lucrăm în multe locuri diferite şi avem diverse roluri, însă toţi împărtăşim aceleaşi valori: Oameni, Clienţi, Asumarea Responsabilităţii şi Agilitatea. Zi de zi, ne ghidăm activitatea şi ne motivăm deciziile conform acestor valori, atât în birouri, cât şi în staţii sau depozite. Datorită culturii organizaţionale generate de aceste valori, MOL România este compania în care ne dorim să lucrăm. MOL este o companie care preţuieşte oamenii.
Colegii noştri stau la baza business-ului nostru. Punem accent pe crearea unui cadru care să ofere colegilor noştri o experienţă cât mai bună la locul de muncă și ne asiguram că fiecare dintre noi găsim aici un scop şi oportunităţi de creştere pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră. Aducem în mediul de lucru ce avem noi mai bun şi ne îmbinăm talentele pentru a crea o experienţă memorabilă atât pentru clienţii MOL România, cât şi pentru noi.
Suntem o adevarată echipă unde “noi” e întotdeauna înaintea “mea”. Colaborăm, lansăm provocări, transformăm. Împreună, ca echipă! Vino şi tu alături de noi!
Publicat 16 nov. 2021 Reactualizat 14 dec. 2021 Expiră 16 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.