Publicat 04 Ian 2019 | Reactualizat 01 Feb 2019 | Expiră 04 Feb 2019

Director zonal vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Performant in vanzari, experienta in piata de constructii/instalatii, capacitate de a oferii intelegerea si consultanta pe sistemele de incalziri, bun organizator, abilitati si experienta B2B, performant in dezvolatre brand companie pe zona de vest, est si/ sau centru tarii.
Cunoasterea teoretica a procesului de vanzare CONSULTATIVA, a stiintei de negociere si de management de organizare.
Conlucrarea in echipa cu managementul companiei pentru dezvoltarea zonei. Profesionalism si punctualitate in activitatea sa.
Comunicativ, eficient si suportiv atat fata de clienti companiei cat si fata de managementul companiei.
Perseverent , ordonat, disciplinat si performant

Descrierea jobului

Director zonal de vanzari, organizare de intalniri zonale si Bucuresti, controlul si cresterea zonei fata de concurenta, studiu concurenta si dezvolatrea de colaborari noi B2B. Obtinerea de contracte si noi leeduri. Propsectie piata prin toate parghiile.
Abilitatea de gestiona o echipa zonala cu rezultate foarte bune. Conlucrarea cu managentul companiei privind strategia pe zona.
Sustinerea imaginii AMASS in teritoriu.
Salariu + masina + comisioane incasari si incheieri contracte. Posibilitatea de a avea echipa zonala.
Participare la cursuri pentru imbunatatirea nivelului profesional.

Descrierea companiei

AMASS este brand romanesc , marca inregistrata si compaie certificata ISO 9001 si 14001, lider de piata privind promovarea sistemelor de incalzire mai ieftine decat gazul. www.amass.ro
Traditie de 10 ani in domeniu si importator unic pe produse fabricate in Germania si Danemarca. AMASS este considerata compania cu cele mai bune servicii in domeniu cu o mentalitate de lucru disciplinata si cu nivel calitativ a serviciilor sale ridicat. Compania asigura consultanta de vanzare necesara clientilor sai pentru a alege un sistem de incalzire optim fiind si furnizorul celor mai performante sisteme de incalzire
Sediul companiei este in Bucuresti si executa vanzari si montaje la nivel national.

Expirat
Director zonal vanzari  -  Amass Confort Systems

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close