Publicat 16 Ian 2016 | Expiră 17 Feb 2016

Director Vanzari Energie Electrica B2B

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Increzator,prezentabil, politicos, inteligent, atitudine pozitiva,productiva si ambitioasa, ar trebui sa poata lua decizii singur si sa isi asume responsabilitati, sa-si doreasca sa fie numarul 1 in domeniu. Experienta anterioara in furnizarea de energie electrica catre clienti business reprezinta un mare avantaj. Un bagaj mare de contacte business reprezinta iarasi un plus. Candidatul trebuie sa aiba capacitatea de a-si recruta si organiza agentii de vanzari. Capacitatea crescuta de asimilare informatii si rezolvare probleme este importanta. Deasemenea flexibilitatea si empatia fata de clienti sunt absolut necesare. Cautam persoane motivate care isi doresc sa obtina succesul impreuna cu noi.

Descrierea jobului

Directorul de vanzari energie electrica pe segmentul business este direct responsabil de atingerea targetului de vanzari directe si indirecte.Are responsabilitatea de a crea o retea nationala de vanzari directe cat si prin parteneri. Printr-un mangement eficient al fortei de vanzari si al canalelor de distributie, el trebuie sa comunice in permanenta cu angajatii, partenerii si clientii pentru rezolvarea oricaror probleme. Trebuie sa poate identifica metode eficiente de identificare si segmentare a clientilor potentiali (persoane juridice si institutii)pentru furnizarea de energie electrica. Printre beneficii se numara salariu fix pe masura responsabilitatii plus bonusuri consistente pentru atingerea obiectivelor de vanzari, birou, masina si telefon. Se ofera training in domeniul energie pentru cine are experienta in vanzari dar nu neaparat in energie.

Descrierea companiei

Credem că e în mâinile noastre decizia prin care ne putem facem viața mai bună. Atât pentru noi, cât și pentru cei din jur.
Pentru asta, construim o companie care să permită tututor românilor un acces transparent la energie ieftina si verde. Vrem să ajutăm oamenii să scape de birocrația inutilă, de modurile învechite și greoaie de a contoriza și raporta consumul de energie și să îi ajutăm să plătească mai puțin pentru aceasta.
Vrem să le oferim românilor șansa ca printr-o simplă decizie de a schimba furnizorul de energie să aibă beneficii atât ei, cât și mediul înconjurător. Ideea noastră a pornit de la faptul că noi eram nemulțumiți de cum eram tratați de furnizorii de energie, de faptul că facturile erau de neînțeles și de faptul că era foarte greu să aproximezi cât vei plăti la finalul lunii.
Așa că am pus bazele unei companii care oferă exact asta: energie ieftină și verde, contorizare wireless, posibilitatea de a vedea consumul în timp real pe telefon și birocrație zero.
Platforma noastră de ultimă generație se bazează pe o tehnologie patentată care face efortul din partea clientului zero și îți permite să-ți manageriezi consumul și factura foarte ușor.

Expirat
Director Vanzari Energie Electrica B2B  -  Lotus Energy S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close