de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 06 Feb 2008 | Reactualizat 20 Feb 2008 | Expiră 08 Mar 2008

Director Sucursala Timisoara

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare de specialitate, experienta in post similar in sistem bancar, atitudine proactiva, dinamism, bun organizator, abilitati de comunicare, negociere si conducere, onestitate si profesionalism

Descrierea jobului

Coordoneaza activitatea sucursalei RIB Timisoara, raspunde si participa in mod direct la realizarea tintelor stabilite pentru unitatea pe care o conduce, coordoneaza activitatea de creditare, vanzare produse, atragere clienti, promovare imagine banca.

Se ofera sansa unei cariere intr-o banca dinamica aflata in plina dezvoltare, lucrul cu o echipa de profesionisti in sistem bancar, mediu de lucru dinamic si flexibil, pachet salarial motivant.

Descrierea companiei

banca privata cu capital mixt

Expirat
Director Sucursala Timisoara  -  ROMANIAN INT. BANK

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close