Publicat 07 Iul 2006 | Reactualizat 14 Iul 2006 | Expiră 07 Aug 2006

DIRECTOR RESURSE UMANE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii superioare
- experienta in domeniul resurselor umane de minimum 1 an
- persoana integra, dinamica, eficienta interpersonal, proactiva
- cunostinte de limba engleza

Descrierea jobului

- recrutarea si selectia de personal
- evaluarea personalului
- elaborarea fiselor de post
- gestionarea dosarelor de personal
- mentinerea relatiei cu ITM si AJOFM

Descrierea companiei

ARoBS Transilvania Software (www.arobs.ro) activeaza in domeniul dezvoltarii solutiilor IT atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea externa din 1998, avand sediul central la Cluj-Napoca si filiala in Bucuresti.

Echipa ARoBS este formata din peste 65 de profesionisti si se preconizeaza o crestere a numarului acestora la 75 pana la sfarsitul anului 2006. Nucleul echipei este alcatuit din specialisti cu un grad ridicat de calificare si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii: .Net, Java (J2EE), C#, C++.

Intrand in echipa ARoBS veti intalni colegi dispusi sa va impartaseasca din experienta si cunostintele lor sa va ajute sa cresteti din punct de vedere profesional.

ARoBS este o firma dinamica cu o crestere de 40% in ultimul an, care ofera tuturor celor care s-au alaturat echipei un mediu de lucru placut, o atmosfera calda si colegiala si proiecte challenging de mare anvergura, cu o continuitate asigurata.

In ARoBS calitatea, initiativele si creativitatea sunt incurajate. Fiecarui membru al echipei ARoBS i se ofera posibilitatea si sprijinul de a se dezvolta profesional atat prin trainigurile si certificarile oferite si suportate integral de firma cat si prin alte tipuri de specializari. Performerilor le sunt recunoscute meritele si sunt recompensati pe masura conform politicii companiei privind ratele de bonusare si pachetele salariale personalizate.

ARoBS ofera sanse reale de avansare si orice persoana poate evolua in functie de performante de la o pozitie de incepator la o pozitie de senior in decurs de 12 luni, in functie de capabilitati si rezultate.

ARoBS este business partner IBM si partener certificat Microsoft, membru ARIES- Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software si ANIS- Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii.

Daca doriti sa va puneti in valoare profesionalismul si expertiza sau sa dobanditi expertiza si sa va construiti o cariera de succes intr-o firma aflata in continua expansiune, trimite-ti un CV la job@arobs.ro. Pentru mai multe detalii despre compania noastra vizitati www.arobs.ro; www.arobs.com sau pentru detalii despre oferta de joburi vizitati

Expirat
DIRECTOR RESURSE UMANE  -  ARoBS Transilvania Software