Publicat 02 Iul 2020 | Reactualizat 30 Iul 2020 | Expiră 02 Aug 2020

DIRECTOR NATIONAL DE VANZARI

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii de superioare finalizate in domeniul comercial sau o educație comercială comparabilă, în mod ideal în domeniul vânzărilor și / sau marketingului.
Cel puțin cinci ani de experiență în vânzări și management într-o companie de producție sau comercială de dimensiuni medii.
Experiența profesională în industria alimentară sau în zona ingredientelor de coacere este de dorit.
Experienta în gestionarea activităților de piață și vânzări.
Cunoaștere profundă de gestionare a produselor și marketing.
Disponibilitatea de a călători in tara si strainatate , ocazional in weekend (de exemplu, vizite la târguri).
Abilități de gândire analitică, abilități de negociere, precum și abilități de echipă și comunicare.
Abilitate pronunțată de critică și rezistență, empatie și capacitate de cooperare.
Competența în dezvoltarea și gestionarea unei echipe de vânzări eterogene
printr-un stil de management orientat pe echipă, precum și printr-un mod de lucru responsabil și orientat spre obiective.
Abilități excelente de comunicare și prezentare, precum și siguranta în negocieri.
Limba engleză scris și vorbit (C1 / B2), o altă limbă străină este un avantaj.

Descrierea jobului

Candidatul se subordoneaza direct Administratorilor companiei, pentru o perioadă de timp determinată. După perioada de evaluare si obtinerea avizului pozitiv, candidatul este numit Co-Manager.

Sarcinile candidatului:

Experiență profundă în vânzări și dezvoltarea de procese complexe de vânzare, control și dezvoltare suplimentară a vânzărilor.
Analiza și evaluarea eficientei vânzărilor, a costurilor și a rezultatelor prin controlul regulat al calității și succesului.
Conducerea și motivația unei echipe de cca. 15 angajați pe teren și la birou, pe baza respectului, a încrederii, a recunoașterii și a sprijinului, împreună cu menținerea corespunzătoare a culturii corporative și a competențelor de bază.
Persoana de contact direct pentru partenerii noștri comerciali, precum și corespondența cu partenerii de vânzări, autoritățile, consultanții externi și clienții; achiziția și dezvoltarea de noi vanzari si parteneri adecvati.
Supravegherea conturilor cheie existente și dezvoltarea de noi clienți-cheie.
Experiență în cadrul sarcinilor de bază ale planificării strategice, dezvoltării strategiilor de marketing și pregătirea bugetului.
Realizarea obiectivelor financiare cheie (profit, lichiditate, rentabilitate la vânzări).
Raportarea către managementul grupului internațional.
Coordonarea și dezvoltarea în continuare a managementului produsului pentru optimizarea continuă a gamei de produse în conformitate cu nevoile pieței.
Dezvoltarea și implementarea conceptelor pentru îmbunătățirea proceselor de muncă și asigurarea calității, precum și a obiectivelor pe termen scurt și lung.
Analiza de piață și derivarea oportunităților de piață, extinderea pieței existente, evaluarea potențialului pieței și revizuirea permanentă a condițiilor pieței.

Oferim:
Pregătire tehnică și profesională completă , astfel încât să vă puteți folosi cunoștințele și abilitățile pentru beneficiul practic al clienților noștri.
În plus față de salariul fix, remunerația include un comision bazat pe performanță, costuri de călătorie, mașină de companie (de asemenea, pentru uz privat), precum și beneficii suplimentare considerabile.

Descrierea companiei

Ireks ofera ingrediente de prima clasa pentru brutarii,facute din cele mai bune cereale si din alte materii prime naturale de calitate,in mai mult de 90 de tari.
Incepand cu anul 2007 Ireks Pan Romania a venit in intampinarea cerintelor si nevoilor pietei cu produse de calitate,atent selectionate si eficiente.

Expirat
DIRECTOR NATIONAL DE VANZARI  -  SC IREKS PAN ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close