Publicat 05 Aug 2019 | Reactualizat 02 Sep 2019 | Expiră 05 Sep 2019

Director magazin/vanzator

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam persoane care:

- au minim studii medii
- au experienta in vanzari
- sa fie orientate catre client, comunicative, vesele, dinamice

Cunoasterea limbii engleze prezinta un avantaj, precum si experienta in domeniul sanatatii

Cei interesati sunt rugati sa trimita cv-ul cu fotografie.

Descrierea jobului

Firmă distribuitoare de aparatură de masaj si de fitness oferă spre ocupare, intr-un mediu de lucru plăcut, 3 posturi de vânzători in Veranda Mall din Bucuresti, sector 2.

Oferim:

- pachet salarial atractiv
- posibilitate de dezvoltare profesională

Descrierea companiei

Casada International este companie modernă și de succes din Germania. În calitate de producător premium de fotolii masaj și echipamente de fitness, viziunea noastră este de a oferi oricărei persoane posibilitatea de bunăstare fizică și mentală în orice moment în spațiul personal. Fondată în anul 2000, Casada a devenit unul dintre cei mai cunoscuți producători premium în domeniul masajului și fitnessului. Într-o companie globală precum Casada, unul dintre factorii cheie de succes este colaborarea unei echipe puternice de oameni cu experiențe și experiențe diverse, culturale. În acest fel, succesul comun și performanțele excelente pot fi obținute. Ne folosim aproape toată energia pentru produsele noastre de marcă de la Casada. Lansăm cu regularitate pe piață produse noi și inovatoare care se simt bine. Mediul nostru de lucru este arena noastră, aici este antrenat zilnic. Jucăm exact pasul, luăm mingea, jucăm imaginativ, profităm de ocazie și sărbătorim succese - la nivel mondial! Ne înțelegem ca o echipă. Prin urmare, echipa este în centrul atenției. Ne realizăm viziunea numai dacă lucrăm împreună echitabil și la un nivel înalt.

Expirat
Director magazin/vanzator  -  Felicity Srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close