Director magazin (M/F) - Constanta

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

În prezent căutăm un Director magazin.

Calificări:
  • Doi până la patru ani de experiență în management într-un mediu de vânzare cu amănuntul orientat către clienți (de preferință îmbrăcăminte/încălțăminte), cu un istoric bazat pe rezultate.
  • Capacitate dovedită de a depăși vânzările în timp ce îndepliniți obiectivele de salarizare,
  • Abilitate demonstrată de a identifica, angaja, instrui, dezvolta și reține angajatii performanti;
  • Abilitatea de a rezolva probleme complexe,
  • Abilitatea de a prezenta informații în grupuri mari

Dacă sunteți o persoană flexibilă și dedicată, PUMA oferă oportunități interesante nu numai într-o industrie captivantă și provocatoare, ci și o atmosferă de lucru plăcută și deschisă.

Descrierea jobului

Îndatoririle și responsabilitățile esențiale ale acestei poziții includ, dar nu se limitează la:
- Direct responsabil pentru asigurarea faptului că Magazinul atinge sau depășește în mod constant vânzările, KPI-urile și obiectivele de profitabilitate prin utilizarea eficientă a planificării pe termen scurt și lung și a controlului cheltuielilor
- Responsabil de recrutarea, instruirea, dezvoltarea si succesiunea asociatilor performanti, orientati catre rezultate
- Responsabil pentru înțelegerea și menținerea propriului nivel de cunoștințe despre produs, precum și direct responsabil pentru nivelul de cunoștințe despre produs al personalului magazinului
- Menține starea fizică a magazinului în conformitate standardele Puma

Descrierea companiei

PUMA is one of the world’s leading Sports Brands that designs and develops footwear, apparel and accessories. It starts in sport and ends in fashion. PUMA offers performance and sport-inspired lifestyle products in categories such as Football, Running, Training, Fitness, Golf and Motorsports.

We are committed to working in ways that contribute to the world by supporting creativity, sustainability and peace, and by staying true to the principles of being fair, honest, positive and creative in decisions made and actions taken.
Publicat 2 Aug. 2022 Reactualizat 16 Aug. 2022 Expiră 1 Sept. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.