Director Gradinita privata

FUNDATIA THE MARK TWAIN INTERNATIONAL 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

- Liceu cu profil pedagogic cu dublă specializare educatoar-învățător, studii universitare de specialitate;
- Experință în domeniu de minim 3 ani intr-o funcție de conducere;
- Minim gradul didactic II;
- Calități de leader, capacitate de organizare, coordonare activități specifice postului de director unitate de învățământ.

Descrierea companiei

Mark Twain International School (MTIS) se bazeaza pe o dragoste profunda pentru copii, pe intelegerea complexitatii fiecarei varste si pe convingerea ca educatia este cruciala pentru dezvoltarea si indrumarea lor spre statutul de tineri activi si impliniti ai lumii in care traim. MTIS ofera elevilor sai o educatie aleasa, completa si consecventa pe parcursul intregii rute educationale preuniversitare (de la frageda varsta de 3 ani pana la majorat), avand in permanenta in centrul ei copilul, nevoile si aspiratiile lui in contextul exigentelor academice ale unei societati internationale. Scoala Internationala Mark Twain se distinge de alte scoli prin bilingvism, internationalism & rezultate de exceptie in educarea completa a scolarilor sai.
MTIS este acreditata de Ministerul Educatiei & Cercetarii pentru nivelurile prescolar, primar, gimnazial si liceal si este acreditata de Organizatia Internationala de Bacalaureat (IBO) pentru Primary Years Programme (gradinita si scoala primara), Middle Years Programme (gimnaziu si liceu) al IBO.
Publicat 7 Iun. 2022 Expiră 7 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.