Director Filiala Constanta

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Cerinte:
☑️ Absolvent(ă) de studii superioare, cu diplomă de licență de lungă durată, a unei instituții de învățământ superior cu profil economic sau tehnic.
☑️ Minimum 10 ani experiență în vânzări de produse sau servicii, dintre care minimum 2 ani în vânzarea în industria materialelor electrice / sanitare/ construcții.
☑️Minimum 4 ani experiență în coordonarea, cresterea si dezvoltarea unei echipe.
☑️ Mod de lucru dinamic și participativ, ești motivat de mixtul activităților de birou (analize, rapoarte, ședințe) cu cele de teren (vizite clienți, coach echipe).
☑️Excelente abilități de Office și experiență de lucru cu sistem ERP, CRM, BI.
☑️ Experiență în realizarea de bugete, targete, rapoarte de analiză și sinteză a vânzărilor..
☑️ Foarte bune abilităţi de prezentare la nivel profesional si de rezolvare a problemelor.
☑️ Excelente abilităţi de comunicare.
☑️ Permis auto categoria B

Descrierea jobului

Timp de un sfert de secol am iluminat mii de afaceri, case, destine. Astfel, am atins cifre remarcabile precum:

☑️ 12 filiale și 4 reprezentanți locali, pentru o acoperire națională. Pregătim deschiderea altor 3-4 puncte de lucru;
☑️ Aproape 300 de angajați la nivel de grup de firme (Consolight, Mercury Lighting, Tablomet);
☑️ Peste 50 de milioane de euro cifră de afaceri estimată pentru 2021.
☑️ Aproximativ clienți și un portofoliu de pesteproduse și soluții electrice, de la 100 de furnizori internaționali,
☑️ Dezvoltarea bradului propriu Elmax, pentru solutii electrice accesibile;
☑️ mp de spații de depozitare la nivelul întregii țări, în depozite și hub-urile logistice din București și Constanța.

Dupa 25 de ani de crestere organica, sanatoasa, cu pozitionare de lider pe o piata efervescenta, ne pregatim pentru urmatorii 25 de ani, prin divizia Consotech, diferentiatorul nostru pe piata.

Lumea solutiilor electrice complete, in care ne-am specializat, se indreapta spre viitor, prin solutii de tip smart home, smart city, statii de incarcare pentru masini electrice, parcuri fotovoltaice, etc.

Consolight va sustine adoptarea cat mai rapida de catre piata a acestor solutii electrice smart & eco, prin programe de comunicare si oferte atractive.

📣𝗖𝗮𝘂𝘁𝗮𝗺 𝘂𝗻 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗗𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗼𝗿 𝗱𝗲 Filiala pentru Constanta.

Știi să pui în valoare talentele individuale ale colegilor, pentru a obține rezultate spectaculoase la nivelul întregii echipe?
Ai abilitatea de a conduce și inspira, de a genera coeziune și performanță, pentru vânzări remarcabile de soluții electrice complete?
Vino acum în echipa Consolight, pentru continua împreună o poveste românească de succes!

☑️Implementeaza strategia de vanzari pentru aria geografica alocata in concordanta cu strategia de afaceri a companiei
☑️Planifica dezvoltarea afacerii pe pietele existente, penetrarea de noi piete si atragerea de noi clienti in portofoliu
☑️Construieste si actualizeaza planul de business in ceea ce priveste volumele de vanzari, veniturile si bugetele operationale
☑️ Traseaza linii de actiune pentru echipa din subordine
☑️ Stabileste si urmareste planul de vizite la clienti pentru echipa de vanzari din subordine
☑️ Se asigura de intocmirea si prelungirea la timp a contractelor comerciale cu clientii si de respectarea conditiilor contractuale de catre echipa din filiala: termene de plata, scadente, ridicarea la timp a instrumentelor de plata
☑️ Elaborează rapoarte cu privire la cheltuieli pentru punctul de lucru;
☑️ Planifica si coordoneaza la nivel de punct de lucru activitatea de logistica a bunurilor, echipamentelor, materialelor, componentelor, sculelor, etc,
☑️ Se asigura ca nevoile de transport si depozitare a marfii sunt indeplinite si ca spatiile de depozitare si vehiculele sunt folosite conform normelor companiei la punctul de lucru;
☑️ Este responsabil de introducerea, actualizarea periodica si de utilizarea corespunzatoare de catre membri echipei din subordine a datelor care stau la baza functionarii optime a sistemelor informatice implementate in cadrul companiei (Senior Software ERP, CRM, WMS, etc);

Descrierea companiei

Din 1996 CONSOLIGHT s-a impus în domeniul comercializării materialelor şi echipamentelor electrice, oferind soluții complete şi complexe pentru instalațiile electrice. CONSOLIGHT a devenit unul din furnizorii tradiţionali de echipamente electrice profesionale pentru cele mai importante companii din România, având la bază calitatea excepţională, performanţele din punct de vedere tehnic, fiabilitate şi preţurile competitive ale produselor oferite.

În 2015 CONSOLIGHT a devenit leader-ul pieței materialelor şi echipamentelor electrice profesionale. Oferim partenerilor noștri un pachet complet de servicii: consultanta, ofertare, uzinare tablouri, livrare materiale. Consultanta acordata inca de la proiectare este importanta in crearea unei oferte competitive, atat din punct de vedere tehnic cat si comercial. Parteneriatele cu producatori renumiți – Philips, Gewiss, Legrand, Eaton, Schneider Electric, Noark, ABB, Siemens.

Consolight are o retea de distributie nationala prin cele 12 puncte de lucru: Sediu Central Bucuresti (Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 1 G, Sector 3), Otopeni, Militari, Doraly, Iasi, Constanta, Timisoara, Brasov, Craiova, Cluj, Galati si Sibiu. Misiunea noastră este să rămânem parteneri de încredere şi prima opțiune a clienților noștri pe termen lung, oferind o gamă largă de produse la cel mai bun raport calitate/preț.

Prelucrarea datelor personale:

Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “consolight.ro”, prin intermediul retelelor de socializare sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul Consolight Com. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in compania Consolight Com. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, varsta, sex, etnie, rasa, orientare politica, religioasa, starea de sanatate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre Consolight Com, va rugam sa va adresati ofiterului nostru de protectie a datelor personale la office@consolight.ro

Publicat 27 mai 2022 Expiră 26 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.