de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 12 Dec 2007 | Reactualizat 10 Ian 2008 | Expiră 12 Ian 2008

Director de vanzari - regional - Bucuresti, Timisoara

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii medii sau superioare; experienta in domeniul vanzarilor ( minim 2 ani ); persoana dinamica, energica, ambitioasa, orientata spre performanta, cu abilitati excelente de comunicare, prezentare si negociere, disponibilitate la pentru deplasari; cunostintele de limba engleza reprezinta un avantaj; cunostinte PC ( Microsoft Ofice ); permis de conducere categoria B.

Descrierea jobului

Dezvoltarea portofoliului de clienti ( fidelizare clienti si identificare clienti noi ), prezentare de oferte, planificarea activitatii de vanzare, promovarea produselor firmei, elaborarea de rapoarte specifice activitatii de vanzare.
Pachet salarial motivant, bonusuri lunare in functie de performante, masina, telefon mobil, laptop de serviciu, pregatire si suport in desfasurarea activitatii si pentru atingerea obiectivelor.

Descrierea companiei

Singura companie din Romania, de mari dimensiuni, cu domeniul de activitate productie vitralii clasice, mozaicuri si pavimente, certificata ISO 9001/2000.
200 de angajati, peste 40 artisti plastici

Expirat
Director de vanzari - regional - Bucuresti, Timisoara  -  MOZAIC ART

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close