Director de Vanzari - Limba Ceha/Slovaca

Bilka Steel - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Candidatul ideal prezinta aptitudini dе organizare, spirit dе echipa si bune abilitati dе comunicare,negociere si vanzare.

Descrierea jobului

Cerintе:
-Cunostinte de limba Ceha/Slovaca
-Cunostinte de limba Engleza (constituie avantaj)
-Abilitаti de utilizаrе PC, Microsoft Office, Intеrnet
-Nivеl studii: cеl putin nivel liceаl, prеfеrаbil studii universitаrе finalizаtе
-Posеsor permis dе conducеrе categ. B
-Disponibilitаte lа deplasari si program prelungit


Responsabilitati :
-Coordonarea echipei de vanzari
-Marirea portofoliului de clienti
-Promovarea si vinderea produselor firmei
-Intocmirea de oferte si calcularea necesarului de materiale
-Intocmirea documentelor aferente vanzarii

Descrierea companiei

BILKA reprezinta o companie 100% romaneasca specializată în producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri.

Fiind specializată în producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industriale, BILKA a acoperit in 13 ani de activitate, peste 337.000 de case, inregistrand vânzări record an de an. În 2019, 1 din 4 acoperișuri comercializate în România au fost marca BILKA.

Performanțele BILKA se datorează atenției acordate dezvoltării serviciilor și produselor și faptului că personalul și sistemul automatizat lucrează în simbioză pentru garantarea continuă și omogenă a unui produs de calitate.

Fabrica BILKA este situată în Brașov și a fost înființată în 2007. În prezent, halele de producție și depozitare acoperă o suprafață de 140.000 mp. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Echipa se mărește continuu, iar. acoperisurile BILKA sunt tot mai cunoscute pe piețele externe.

BILKA rămâne cea mai mare fabrica de sisteme pe acoperișuri din Estul Europei. Continuăm strategia de creștere prin investiții continue pe toate palierele de business. Asigurăm gratuit realizarea planurilor de montaj pe baza schițelor şi proiectelor transmise de client, asistență la alegerea celui mai potrivit model de acoperiş sau tablă cutată, la alegerea elementelor de finisaj, rezolvarea detaliilor şi a anumitor modificări necesare.

De la 7 angajați, cȃt avea echipa BILKA ȋn 2007, cȃnd compania a fost ȋnființată, s-a ajuns ȋn prezent la peste 500 de angajați, şi nu ne vom opri aici. Perseverența, competența şi dedicarea fiecărui angajat au dus compania BILKA pe primul loc ȋn topul producătorilor romȃni de acoperișuri. Unul dintre cele mai importante obiective este acela de a avea o echipă unită și bine pregătită, pentru a putea face față cu profesionalism cerințelor clienților noștri.

Dacă doriți să vă alăturați echipei noastre, puteti aplica la unul dintre joburile noastre disponibile.

Toate aplicațiile primite vor fi analizate și tratate cu confidențialitate. Dacă profilul dumneavoastră este cel potrivit pentru unul dintre procesele de recrutare aflate în derulare, veți fi contactat pentru un interviu. Celelalte aplicații vor fi păstrate în baza de date, pentru viitoare oportunități.

Publicat 1 nov. 2021 Reactualizat 1 dec. 2021 Expiră 1 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.