Publicat 30 Apr 2019 | Reactualizat 28 Mai 2019 | Expiră 31 Mai 2019

DIRECTOR DE DEZVOLTARE ZONA BANAT

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent de studii superioare
Cunoasterea limbii engleze
Minim 3 ani experienta in vanzari (mare avantaj experienta in domeniul materialelor de constructii si cunoasterea mediului de afaceri)
Cunostinte aprofundate de vanzari si management strategic
Spirit antreprenorial dezvoltat
Bun negociator, foarte bune abilitati de networking si comunicare
Spirit analitic si structurat, bun organizator
Posesor carnet auto, categoria B

Descrierea jobului

Coordonarea şi supervizarea tuturor etapelor necesare deschiderii unui punct de lucru in zona Banat
Consolidarea şi dezvoltarea companiei
Identificarea noilor oportunităţi de dezvoltare a afacerii, poziţionare optimă pe piaţă
Elaborarea de stategii şi planuri de afaceri în acord cu obiectivele companiei

Beneficii:
Pachet salarial motivant
Posibilitati de dezvoltare si avansare profesionala
Un loc de munca sigur intr-un ambient modern

Instrumente de lucru:
Masina, telefon mobil, laptop

Descrierea companiei

Dezvoltam compania si marim echipa!

https://www.regata.ro/

LIDER NATIONAL IN IMPORTUL SI DISTRIBUTIA DE GRESIE SI FAIANTA

Povestea de succes a celui mai mare importator si distribuitor de gresie si faianta din Romania incepe in 1993 si se mentine pe piata datorita increderii oferite de clientii nostri. Serviciile de calitate, orientarea catre client, profesionalismul, preturile competitive reprezinta obiectivele companiei.

Portofoliul nostru de peste 6000 de produse distincte ne ajuta sa anticipam si sa intelegem cerintele pietei si impreuna sa optimizam standardul de viata. In noi gasiti o echipa puternica, motivata, profesionista, atenta la calitatea serviciilor adresata unui public larg.

REGATA are propria retea de magazine in orasul Targoviste, cunoscute pentru preturile de importator practicate. Avem clienti care vin de la distante considerabile pentru a cumpara produse necesare construirii sau renovarii locuintei proprii.

Firma noastra detine si o retea proprie de distributie cu acoperire la nivel national, pentru satifacerea cerintelor clientilor la nivelul intregii tari.

Participant constant si activ la foarte multe targuri si expozitii, acest lucru ne-a ajutat sa anticipam si sa intelegem nevoile clientilor nostri, sa ne adaptam schimbarilor, sa ne aliniem trendurilor existente, aducand un plus de inovatie si viata caselor voastre.

Din bucuria clientilor nostri rezida dorinta de a-i tine aproape, de a-i fideliza si a-i pozitiona in centru prin adaptarea serviciilor noastre dorintelor voastre. Compania Regata isi reia in fiecare an promisiunea de la care a inceput aceasta poveste de succes, aceea de a oferi clientilor nostri produse si servicii de calitate, aceea de a aduce bucurie in fiecare casa.

Expirat
DIRECTOR DE DEZVOLTARE ZONA BANAT  -  REGATA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close