Director companie imobiliara

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Daca ai experienta de lider intr-o companie, atunci te invitam sa aplici la acest job.
Cautam un Director de companie imobiliara, care sa corespunda urmatoarei descrieri: persoana integra, constiincioasa, cu initiativa, spirit antreprenorial, cu dorinta de dezvoltare, loiala si foarte important RESPONSABILA.
Pe langa aceste calitati personale este necesara si experienta profesioanala pe o pozitie de coordonare echipa, de studii superioare, permis de conducere si abilitati tehnice.
Este important sa mentionez ca experienta in domeniul imobiliar nu reprezinta un criteriu de selectie al candidaturilor.

Descrierea jobului

Preluarea in gestiune a tuturor subiectelor ce tin de proiectele imobiliare aflate in curs de dezvoltare:
-gestiune proiecte imobile aflate in curs de dezvoltare: urmarire termene executie, mentinerea relatiei cu toate persoanele implicate in proiect (sef santier, diriginti, colaboratori, etc);
-colaborarea cu departamentul de vanzari si marketing in vederea stabilirii de strategii de vanzare si indeplinirea acestora;
-colaborarea cu departamentul de achizitii/administrativ in vederea gestionarii costurilor;
-rezolvarea problematicilor administrative;
-reprezentarea companiei in relatia cu autoritatile;
-subiecte de gestionat: administrative, tehnice, comerciale, de marketing si promovare etc.

Descrierea companiei

Pseudonimul Neo a aparut in 1999 odata cu filmul “Matrix”. Lumea in care Neo traia de cand s-a nascut este Matricea, o realitate simulata iluzorie. Trecut prin multe momente nesigure, Neo lupta intr-o realitate simulata, si el este alesul care salveaza omenirea. Acest personaj este unic in felul sau deoarece alege sa mearga pe un drum sigur atat pentru el, cat si pentru restul lumii.

Intre timp o alta conexiune se leaga de conceptul Neora. Aparitia lui Ra, zeul egiptean al soarelui. Acesta este un simbol puternic marcant in mitologia egipteana. Soarele era considerat conducatorul intregii sale creatii.

Din aceste doua asocieri, a rezultat Neora. Acestea nu sunt intamplatoare. Tot ceea ce ne inconjoara se regaseste in Neo si in Ra. Semnificatiile Neo: unic, nelipsit de cifre, nonconformist, luptator, sigur, liber, diferit, determinat. Semnificatiile Ra: luminat, primitor, raza de soare, dezvoltator, puternic, conducator, creator.

Neora a aparut ca urmare a ceea ce nu gasim in jurul nostru. Libertatea de a misca si de a gandi minimalist, diferit, nonconformist, enigmatic, atipic ne duc catre reusite succesive.
Publicat 6 iun. 2022 Expiră 6 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.