Publicat 26 Ian 2016 | Reactualizat 23 Feb 2016 | Expiră 27 Feb 2016

Director Campus TG. MURES

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta profesionala:
- minim 3 ani intr-o pozitie dе coordonare operatiuni sau servicii,
- bune cunostinte financiare, dе coordonare echipa si proces,
- excelenta in customer service;

Pregatirea necesara: studii superioare;
- abilitati excelente dе comunicare,
- orientarea catre client si rezultate,
- business acumen;
- capacitate dе analiza si luare a deciziilor
- atitudine corecta si prietenoasa fata dе angajati si clienti,

flexibilitate, spirit dе echipa, spirit organizatoric, dinamism.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Raspunde de аtingеrеа tuturor indicаtorilor de performаntа (KPIs) definiti pеntru campusul medicаl (finаnciari, opеrationаli, de resurse umane, de sаtisfаctie a clientilor)
- Responsabil pentru dezvoltarea businessului in conformitate cu strategia companiei (atragere de noi venituri, dezvoltare de noi serviciii, promovarea serviciilor existente
- Raspunde de atingerea obiectivelor financiare ale centrului de cost/profit aflate in coordonare
- Asigura eficienta operationala a campusul medical aflate in gestionare (consum, fluxuri de programari, grad incarcare si de utilizare a medicilor din clinica, etc.)
- Asigura executia bugetului (P&L) pentru campusul medical aflat in gestionare
- Asigura managementul personalului din campusul medical aflat in gestionare – de la solicitarea recrutarii pentru pozitiile vacante, pana la evaluarea si motivarea acestuia
- Raspunde de asigurarea si imbunatatirea continua a satisfactiei clientilor din campusul medical aflat in gestionare
- Identifica arii de imbunatatire in modul de operare a campusului medical administrat si implementeaza planuri de actiune in acest sens (patern de consum, monitorizare reprogramari si abandonuri de programare, utilizare sisteme si programe specifice, etc.)

Descrierea companiei

Regina Maria - Reteaua Privata de Sanatate reuneste sub acelasi nume Centrul Medical Unirea si Euroclinic, fiind cel mai complex furnizor de servicii medicale private din tara noastra, cu peste 1000 de medici permanenti si colaboratori in cele trei spitale si peste 23 de policlinici prezente in Bucuresti si in tara. De asemenea, Regina Maria are si primul campus medical din tara care pune la dispozitie un set complet de servicii medicale si care include maternitatea "Regina Maria", policlinica si Centrul de Diagnostic si Tratament.

Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria ofera servicii de laborator, imagistica, spital, maternitate, celule stem si policlinica pentru copii. Regina Maria este prima maternitate privata din Romania si singura maternitate privata care ofera servicii de nastere in apa. De asemenea, un serviciu unic este oferit si la Banca Centrala de Celule Stem, banca cu depozitare in Romania de celule stem si nu de sange integral.

Clinicile noastre beneficiaza de profesionalismul si implicarea celor mai reputati medici, astfel ca Parteneriatul Academic aduce pacientilor expertiza celor mai renumite personalitati medicale din tara si strainatate, dar si o relatie apropiata intre personalul medical si pacienti, tradusa prin "serviciu cu suflet”.

Expirat
Director Campus TG. MURES  -  Centrul Medical Unirea

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close