Publicat 10 Sep 2008 | Reactualizat 14 Sep 2008 | Expiră 24 Sep 2008

DIRECTOR AGENTIE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta de minim 2 ani intr-o funcite similara,cunostinte de gestionare financiara si manageriala, cultura generala, spirit de echipa, dinamism, rabdare, perspicacitate; imaginatie; o buna relationare cu clientzii; comunicativ; cunostinte tehnice de utilizare a PC si a programelor pentru PC (Word, Excell, programe de gestionare baze date, www), viteza in tastare; limbi straine: Germana, Engleza, Franceza; permis de conducere categoria B (cu experientza).

Descrierea jobului

Informarea periodica cu privire la produsele comercializate de agentie; prezentarea ofertelor agentiei, clientilor si potentialilor clienti ai firmei, intr-o maniera profesionala care sa determine o crestere a vanzarilor; asigurarea permanenta a contactului cu furnizorii (companii aeriene si de transport rutier, agentii turoperatoare) si clientii.

Descrierea companiei

Icar Tours înseamnă, înainte de toate, o echipă tânără de profesionişti, cu experienţă de minim 2 ani, o echipă dinamică, motivată, care are ca principal scop oferirea celor mai bune soluţii pentru vacanţe (în ţară şi străinătate) sau călătorii de afaceri.
De 10 ani, Icar Tours oferă servicii de calitate, variate şi pliate pe nevoile clienţilor: bilete de avion, vacanțe, rezervări hoteluri și pensiuni, asigurări de călătorie, organizări de evenimente / conferințe, călătorii de afaceri, rent a car.

Expirat
DIRECTOR AGENTIE  -  ICAR TOURS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close