de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 24 Feb 2008 | Expiră 26 Mar 2008

Director Agentie Noua - Timisoara, Lugoj, Deva, Resita

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii universitare absolvite (diploma de licenta)
Preferabil 3 ani experienta profesionala si minim 1 an experienta in domeniul financiar-bancar
Cunostinte solide despre produse si servicii bancare, instrumente de plata
Foarte bune abilitati de comunicare si relationare
Abilitati de vanzare si negociere
Foarte bune abilitati organizatorice
Abilitati de rezolvare a problemelor
Abilitati operare PC
Capacitatea de a lucra sub presiune
Cunoasterea limbii engleze – nivel avansat

Descrierea jobului

· Coordoneaza activitatea Agentiei, mentine si dezvolta baza de clienti existenta
· Identifica potentiali clienti si prezinta acestora produsele bancii
· Identifica nevoile clientilor, recomandand serviciile si produsele adecvate
· Asigura supervizarea activitatii de creditare retail, activitatii de promovare a serviciilor de plata electronica tip Multicash, de promovare si incheiere contracte carduri si servicii de acceptare carduri la comercianti
· Asigura realizarea bugetului si a contului de profit si pierderi prin realizarea indicatorilor trasati de conducerea grupului

Oferta (bonusuri, beneficii):
· Pachet salarial atractiv, corelat cu expertiza dumneavoastra
· Pachet consistent de beneficii
· Oportunitati reale de dezvoltare profesionala
· Programe de instruire si dezvoltare profesionala si personala

Descrierea companiei

Raiffeisen Bank - Reusim impreuna

Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking si mobile banking.

Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere. Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB) Viena este institutia centrala a Grupului Bancar Raiffeisen Bank din Austria, cel mai puternic grup bancar din tara. RZB este cea mai mare banca corporatista si de investitii din Austria si considera Europa Centrala si de Est ca piata strategica unde opereaza o retea de 15 banci cu peste 800 de unitati bancare, prin intermediul Raiffeisen International Bank Holding AG.

Raiffeisen Bank Romania a rezultat prin fuziunea incheiata in iunie 2002 a celor doua entitati detinute de RZB in Romania - Raiffeisen Bank (Romania), infiintata in 1998 ca subsidiara a Grupului RZB, si Banca Agricola, achizitionata in 2001.

Istoricul si traditia de 130 de ani a grupului RZB, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin în afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui visele în realitate. Iti oferim un loc de munca dinamic si provocator si întreg sprijinul necesar pentru a putea obtine rezultate foarte bune.

Viziteaza site-ul nostru www.raiffeisen.ro si afla mai multe detalii despre oportunitatile de cariera din cadrul bancii.

Expirat
Director Agentie Noua - Timisoara, Lugoj, Deva, Resita  -  Raiffeisen Bank

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close