Publicat 14 Sep 2007 | Expiră 15 Oct 2007

DIRECTOR ADMINISTRATIV

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii superioare;
- permis cat. B;
- disponibilitate pentru deplasari si program prelungit;
- cunostinte Office;
- persoana dinamica, cu o gandire constructiva orientata spre rezultate;
- bun organizator, cinstit, corect, loial firmei pentru care lucreaza;
- excelente abilitati de comunicare.

Descrierea jobului

- coordonarea din punct de vedere administrativ a activitatii filialei;
- coordonarea personalului de la depozit si livrari.

Descrierea companiei

Infiintata in 1994 ca unic importator al marcatoarelor de span si al etichetelor autoadezive produse de Prix Italia, si-a dezvoltat continuu reteaua de vanzari si distributie.

In momentul de fata Romprix deserveste clientii sai din 14 locatii (Bucuresti – sediu central si show-room, Arad, Bacau, Braila, Brasov, Constanta, Deva, Iasi, Pitesti, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Sibiu, Timisoara) care insumeaza o suprafata de peste 3500 mp de birouri si depozite. Echipa de vanzari a ajuns la o structura formata din 12 manageri si 34 reprezentanti si are in dotare 37 autoturisme. Distributia se face cu 16 autoutilitare care transporta la sediile clientilor 250 de tone de marfa lunar.

Datorita cererii in crestere si a dorintei de a oferi clientilor conditii de pret si servicii tot mai bune, in anul 2000 Romprix devine producator de etichete autoadezive in rola sub licenta Prix Italia.

Expirat
DIRECTOR ADMINISTRATIV  -  ROMPRIX EXIM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close