de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 19 Iul 2005 | Reactualizat 19 Aug 2005 | Expiră 19 Aug 2005

Director achizitii

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul trebuie sa fi desfasurat o activitate pe durata a mai multor ani in functii diferite in domeniul achizitiilor si sa aiba experienta cross-function cu activitate de 2-3 ani in mai multe domenii.
Sunt necesare abilitati organizatorice si de planificare, abilitatea de a lucra in echipa , abilitati comunicationale, orientatea spre succes, capacitate decizionala si initiativa.

Descrierea jobului

Responsabilitate in afaceri,planificare optimizarea si controlul rezultatului din material,pt a mari contributia domeniului de responsabilitate la cifra de afaceri.
-Strategi locale de achizitie
-contractare rapida la toate procesele relevante in achizitii
-urmarirea pietei nationale si internationale

Expirat
Director achizitii  -  Siemens SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close