Publicat 05 Mai 2020 | Reactualizat 04 Iun 2020 | Expiră 05 Iun 2020

Direct Sales Representative

30 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul trebuie sa aiba:
- Abilitati de vanzare, prezentare si negociere
- Bune abilitati de comunicare si interactiune
- Atitudine pozitiva, entuziasm si motivatie
- Perseverenta in atingerea obiectivelor

Descrierea jobului

- Identifica oportunitatile de vanzare (inclusiv vanzare incrucisata) pentru toate produsele si serviciile OTP Bank Romania SA, adresate persoanelor fizice si persoanelor juridice
- Ofera servicii de intermediere a vanzarii produselor si serviciilor bancare
- Dezvolta portofoliul de clienti si volumul de afaceri impreuna cu echipa de vanzari din care va face parte
- Colecteaza documentatia aferenta tipului de produs si depune dosarul la una din unitatile teritoriale ale OTP Bank Romania SA
- Mentine legatura cu clientii pe tot parcursul colaborarii acestora cu OTP Bank Romania
- Participa in proiectele si activitatile repartizate de superiorul direct

Beneficii:
- Program flexibil
- Remuneratie lunara corelata direct cu rezultatele obtinute
- Training pe produse financiar – bancare
- Lucru intr-o echipa tanara si dinamica
- Dezvoltarea unei cariere in domeniul vanzarilor
Cod job: rgqg-mortjj

Descrierea companiei

OTP Advisors este membru al OTP Group, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare. OTP Advisors ofera servicii de intermediere a vanzarii produselor de creditare OTP Bank Romania.

Ce ne diferentiaza? Cele mai importante valori ale echipei noastre sunt chiar oamenii care o formeaza, o dezvolta si o perfectioneaza. Profesionalismul si calitatea echipei merg impreuna cu valorile care ne definesc: integritate, curaj, excelenta, responsabilitate si grija fata de ceilalti. Ce oferim: - Program flexibil care iti permite sa mergi la cursurile de facultate sau la master - Lucru intr-o echipa tanara si dinamica - Training pe produse financiar – bancare - Remuneratie lunara corelata direct cu rezultatele obtinute - Dezvoltarea unei cariere in domeniul vanzarilor Alatura-te echipei noastre! Daca esti student, masterand sau ai absolvit recent facultatea te invitam sa aplici la anunturile de mai jos. Avem pozitii deschise la nivel national.

Expirat
Direct Sales Representative  -  OTP ADVISORS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close