Publicat 31 Aug 2021 | Reactualizat 14 Sep 2021 | Expiră 30 Sep 2021

Direct Sales Representative/New Business

2 posturi |  Aplicare externa
Ai aplicat
Aplică
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.

Candidatul ideal

Suntem in cautarea unui nou coleg pentru a se alatura echipei noastra pe rolul de Direct Sales Representative/New Business ( OLX ) in cadrul HUB-ului nostru din Bucuresti. O experienta solida in zona de vanzari B2B, cu focus pe atragerea de clienti noi, constituie un avantaj.

Oportunitatea ta...

Ca si Direct Sales Representative/New Business pentru OLX vei activa in piata locurilor de munca, a vanzarilor de produse si servicii, oferindu-le partenerilor si prospectilor nostri cele mai bune solutii pentru a ajunge la clientii lor directi si indirecti din industrie.

O zi tipica la OLX Group, in rolul de Direct Sales Representative, va presupune:

- Abordarea potentialilor clientilor pentru a le propune serviciile OLX

- Crearea de noi oportunitati prin formarea unei baze de date proprii de clienti, utilizand canale diverse precum recomandarile, cold calling, participarea la diverse evenimente

- Aplicarea unei abordari consultative pentru a intelege mai bine nevoile clientilor si a veni cu solutii care sa se plieze pe cerintele acestora

- Identificarea factorilor de decizie din cadrul companiilor targetate pentru a incepe procesul de vanzare

- Crearea de rapoarte prin colectarea, analiza si centralizarea datelor

- Indeplinirea targetelor operationale si de vanzare.

Descrierea jobului

De ce vei avea nevoie pentru acest rol?

- Minim 5 ani experienta in roluri de Sales, cu focus pe atragerea de clienti noi

- Excelente abilitati de negociere, comunicare, prezentare si livrare

- Atitudine matura, orientat catre crestere, cu bune abilitati inter-personale

- Abilitati de transformarea in vanzare a lead-urilor ce implica mai multi factori de decizie

- Cunoasterea pachetului Microsoft Office

- Experienta in vanzari online constituie un avantaj

- Experienta dovedita in calificarea oportunitatilor, dezvoltarea conturilor si managementul timpului

- Studii universitarea sau liceale.

...OLX Group Romania

In Romania suntem 150+ angajati lucrand pentru olx.ro, storia.ro si autovit.ro. In prezent de acasa, de obicei din cadrul biroului nostru din centrul Bucurestiului. OLX este liderul pietei de anunturi, ajutand milioane de oameni sa faca cea mai buna alegere in fiecare zi - construind mai mult spatiu acasa, reparand o teava sparta sau, la fel ca tine, gasind cel mai bun loc de munca. Storia.ro, platforma noastra imobiliara, ii ajuta pe oameni sa gaseasca locul pe care il pot numi acasa - pentru o vreme sau pentru intotdeauna. Autovit.ro este lider de piata in industria de anunturi auto, conectand soferii la masina care ii va duce acolo unde au nevoie si doresc sa fie.

La ce te poti astepta de la noi si ce iti oferim?

- Oportunitatea de a fi parte dintr-un grup international, lucrand pentru liderul pietei anunturilor de vanzare

- Sediul companiei este locat intr-o zona centrala a Bucurestiului, in Piata Victoriei, desi in prezent lucram de acasa pentru a prioritiza sanatatea angajatilor nostri

- Investim in dezvoltarea ta profesionala si vei avea ocazia de a fi in contact cu profesionisti din intreg mapamondul

- Pachet complex de beneficii ( bonus lunar de performanta, asigurare medicala, flexbilitatea beneficiilor )

- Un mediu de lucru dinamic si prietenos unde a iti face treaba cu placere si a te bucura de calatorie, este mult mai important decat reguli si ierarhie.

- Prajituri. Sau alte cadouri. Ne place sa fim creativi in privinta aceasta :)

Fa propria alegere inteligenta! Grupul OLX este una dintre cele mai mari retele din lume de platforme de tranzactionare, deservind 300 de milioane de oameni in fiecare luna si operand in peste 30 de tari din 5 continente. Modificam viitorul comertului pentru a debloca valoarea ascunsa in toate. Ajutam oamenii sa cumpere si sa vanda masini, sa gaseasca locuinte, sa obtina locuri de munca, sa cumpere si sa vanda articole de uz casnic si multe altele. Cu mai mult de 20 de marci locale foarte apreciate, inclusiv Avito, OLX, Otomoto si Property24, solutiile noastre sunt construite pentru a fi sigure, inteligente si convenabile pentru clientii nostrii. Suntem alimentati de o forta de munca diversa de peste 10.000 de persoane talentate, construind impreuna o cultura incluziva in intreaga lume.

Descrierea companiei

Alatura-te echipei OLX pentru a face parte din povestea noastra!

OLX Online Services SRL este un grup global de produse și tehnologie cu peste 20 de marci mărci. 5.000+ persoane. O mentalitate.

Abilităm oamenii să-și îmbunătățească viața. Produsele și serviciile OLX fac schimbul de bunuri și servicii ușor și convenabil pentru toată lumea. Acest lucru beneficiază comunitățile locale și nu numai, ajungând cu un pas mai aproape de o lume fără risipa.

În fiecare lună, 350 de milioane de oameni folosesc principalele noastre piețe precum Avito, Letgo, Dubizzle, OLX și alte zeci de mărci locale. Mergem pentru un miliard.

Suntem mândri că suntem diferiți și lucrăm diferit. Combinăm spiritul și agilitatea unui startup-uri cu sprijinul puternic al unuia dintre cele mai mari grupuri de internet pentru consumatori din lume, Naspers.

Suntem alergici la interferențele corporative și ne place să acționăm pe piețe interesante. Improvizăm, experimentăm și ascultăm clienții.

Adunăm echipe pentru a colabora într-un mediu incluziv în care se aud toate vocile. Ne îmbrățișăm incertitudinea și schimbările de conducere.

Suntem OLX Group, vino in echipa!

Ai aplicat
Aplică
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Direct Sales Representative/New Business  -  OLX Online Services SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close