Publicat 21 Ian 2021 | Reactualizat 18 Feb 2021 | Expiră 21 Feb 2021

Direcor Economic / Contabil Sef

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

O persoana responsabila, dispusa sa invete mereu noi moduri prin care sa creasca fie productivitatea si eficienta muncii sale, fie sa semnaleze managementului eventuale sectoare unde trebuie intervenit.

De asemenea e important ca aceasta persoana sa demonstreze capabilitati atat in a gestiona urgentele aparute cat si in a-si organiza singura prioritatile, astfel incat sa poata respecta termenele legale impuse de institutii si termenele agreate cu conducerea pt finalizarea diverselor rapoarte, situatii, declaratii.

Descrierea jobului

Pt. Director Economic
Incepand de la inregistrari contabile pana la bilant inclusiv.
De asemenea sa reprezinte firma in relatia cu institutiile statului.
Totodata reprezentarea firmei in relatia cu firma de consultanta prin care derulam contractele cu AFIR.

Pt. Contabil
Incepand de la inregistrari contabile pana finalizarea bilantului.

Descrierea companiei

Suntem o companie al carui domeniu principal de activitate este agricultura. Exploatam momentan 2.000 ha pe raza judetului Bihor. Totodata detinem si o flota de transport (cereale, furaje si animale vii). In 2021 vom finaliza atat investitia in spatii de depozitare cereale de 18.000 to cat si investitia intr-o sera de rosii cherry in sistem hidroponic. Sera are 10.000 mp si este livrata / construita de o companie din Olanda.

In perioada 2017-2021 am accesat 3 proiecte pe fonduri europene prin AFIR, in valoare de peste 7 mil euro, si avem ca obiectiv in urmatorii 5 ani accesarea a inca 10 mil euro din fonduri europene prin programul operational 2021-2027.

Toate acestea nu au fost posibile si nu pot fi posibile, fara colegi alaturi de noi, care sa ne impartaseasca viziunea si modul de lucru. Pe toti cei interesati, va asteptam cu drag sa purtam o discutie.

Mentionez ca majoritatea activitatilor se desfasoara in judetul Bihor, dar acceptam si oferim conditii, oricarei persoane dispuse la relocare.

Expirat
Direcor Economic / Contabil Sef  -  NUTRIDIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close