Publicat 05 Aug 2020 | Expiră 13 Aug 2020

Digital Reality AR/VR Architect

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


Munca pe care o vei face:

Te așteaptăm ca in Studio 24VR să contribuie la creșterea și dezvoltarea firmei într-o varietate de moduri, inclusiv:
-Managementul angajamentului: direcționează eficient eforturile ingineriei și ale echipei pentru a răspunde nevoilor clientului Oferă direcții pentru alți ingineri să coordoneze eforturile de grup.
-Managementul clienților: Supraveghează relația client din punct de vedere tehnic; discutați și explicați limitările și opțiunile tehnice; oferă îndrumări și explică cele mai bune practici pentru platforma de dezvoltare primară.
-Comunicare: comunică eficient opțiunile de inginerie către clienți și non-ingineri. Poate articula arhitectura și opțiunile de implementare a clienților în termeni pe care îi respectă și le înțeleg.
-Dezvoltarea afacerii: Participarea și conducerea aspectelor pieselor tehnice ale procesului de elaborare a propunerilor; contribuie la elaborarea strategiilor de stabilire a prețurilor la proiecte.Dezvoltare și Eminență Practică:
-Demonstrează cunoașterea tehnologiilor și influențelor emergente (industrii, tendințe, comportament) care au impact asupra clienților noștri.
-Dezvoltarea oamenilor: îndeplinește rolul de consilier și antrenor; furnizează contribuții și îndrumări în procesul de personal; Mentori ingineri în aplicarea conceptelor arhitecturale. Căutați contribuții și feedback despre abordările de arhitectură cu Senior Architects. Lucrați îndeaproape cu alte discipline (Game Design, UX, 3D Design, Visual Design).
-Livrare tehnică: Asigurați-vă că proiectele urmează un proces de revizuire a codurilor. Conduce critici și sesiuni de rezolvare a problemelor. Se asigură că cadrele și componentele alese pentru implementare sunt utilizate corect pentru a rezolva problema pentru un proiect dat.

Echipa
-Echipa noastră se concentrează pe proiectarea și implementarea experiențelor de vânzări și servicii, capabilități și arhitecturi pentru a aduce la viață strategiile clienților.
-Ambiția noastră este să fim cei mai buni în ceea ce privește transformarea clienților prin dezvoltarea de strategii comerciale inteligente, experiențe distinctive și aplicarea tehnologiilor digitale.
-Ajutăm în „consultanța digitală creativă” reală și, în acest sens, să creăm noi piețe.

Profesioniștii vor servi clienții noștri prin următoarele tipuri de lucrări:
-Excelența vânzărilor și excelența serviciilor | oferă strategii și planuri de vânzări și servicii, definirea modelului de operare, proiectarea și implementarea stimulentelor și asistență operațională pentru capacități de vânzare, canal și servicii pentru clienți activate digitalExperiență digitală | creează experiențe digitale implicante pe canalul omni pe web, mobil, AR / VR, voce, IoT și video Consum flexibil | strategia comercială, definirea modelului de operare și livrarea capacității modelelor de afaceri cu abonament / consum flexibil Digital Mix | un set integrat de platforme care să permită re-platformarea afacerilor

Descrierea jobului

Realitatea digitală Epoca realităților virtuale, augmentate și mixte este aici.
-Organizațiile trebuie să înțeleagă oportunitățile puternice pe care aceste tehnologii le aduc angajaților și clienților lor.
-Ca parte a echipei Realitate Digitală, îi veți ajuta pe clienții noștri să înțeleagă cum să lucreze diferit și să își servească clienții în moduri noi.
-Vei conduce echipe care strategizează, proiectează și creează soluții pentru a transforma capabilități precum învățarea, proiectarea produselor, lanțul de aprovizionare, serviciile de teren și vânzările și marketingul într-o gamă largă de industrii.
-Calificări Experiență în industrie în inginerie software bazată pe jocuri, realitate augmentată și dezvoltare de realitate virtuală;experiență de lucru în Unity3D (C#) competență intermediară cu limbaje de dezvoltare front end / back end, inclusiv HTML 5, AngularJS, .NET, NodeJSCompetență cu motoare angulare, ES5 / 6, TypeScript, React, A-Frame sau alte motoare de joc Confortabil cu gestionarea controlului sursei, de preferință Git Cunoaștere și experiență aprofundate cu: Abordări conceptuale ale arhitecturii software Lucrând cu un mix de strategi, creativi și ingineri pentru a oferi soluții convingătoare Livrare software bazată pe agil.
-Google AnalyticsExperiență și cunoștințe cu ecosistemul vânzător, inclusiv companii precum Facebook, Google, Apple, Magic Leap, Nvidia, Unity, Unreal, Sony și PTC / Vuforia
-O diplomă de licență sau o experiență echivalentă De Preferat:
-Capacitatea de a lucra independent și de a gestiona mai multe misiuni de sarcini
-Abilități puternice de comunicare orală și scrisă, inclusiv abilități de prezentare (MS Visio, MS PowerPoint)
-Abilități puternice de rezolvare a problemelor și depanare cu capacitatea de a exercita o judecată matură Dornic de personal mentor
-Cunoștințe de lucru privind conformitatea 508

Descrierea companiei


Cum vei crește la Studio 24VR;
- Planul nostru de dezvoltare profesională se concentrează pe a ajuta oamenii de la toate nivelurile carierei lor să-și identifice și să-și folosească punctele forte pentru a-și face cel mai bun lucru în fiecare zi. De la angajați la nivel de conducere la lideri seniori, credem că există întotdeauna loc pentru a învăța.
-Oferim oportunități pentru a ajuta la accentuarea abilităților, pe lângă experiența practică în lumea de afaceri în schimbare rapidă. De la experiențe de învățare la locul de muncă la programe de dezvoltare formală la Studio 24VR
-Profesioniștii noștri au o varietate de oportunități de a continua să crească pe parcursul carierei, știm că oamenii mari fac o organizație minunată.
-Ne punem în valoare oamenii și oferim angajaților o gamă largă de beneficii. Aflați mai multe despre ceea ce poate să funcționeze la Studio 24VR pentru dvs.
-Cultura noastră pozitivă și de susținere încurajează oamenii noștri să își facă treaba în fiecare zi.
-Sărbătorim indivizii recunoscându-le unicitatea și oferindu-le flexibilitatea de a lua alegeri zilnice, care îi pot ajuta să fie sănătoși, centrați, încrezători și conștienți.
-Oferim programe de bunăstare și căutăm continuu noi modalități de a menține o cultură în care oamenii noștri excelează și să ducă vieți sănătoase și fericite. Aflați mai multe despre Viața la Studio 24VR.

Cetățenie corporativă Studio 24VR este condus de un scop: de a produce un impact care contează. Acest scop definește cine suntem și se extinde la relațiile cu clienții, oamenii și comunitățile noastre. Credem că afacerile au puterea de a inspira și transforma. Ne concentrăm pe educație, dăruire, voluntariat, bazat pe abilități și leadership pentru a ajuta la stimularea impactului social pozitiv în comunitățile noastre. Aflați mai multe despre impactul Studio 24VR asupra lumii.

Sfaturi pentru recruiter; Ne dorim ca solicitanții de locuri de muncă care explorează oportunitățile de la Studio 24VR să se simtă pregătiți și încrezători. Pentru a vă ajuta cu interviul, vă sugerăm să faceți cercetarea dvs.: cunoașteți câteva informații despre zona de afaceri la care aplicați.

Expirat
Digital Reality AR/VR Architect  -  24vr S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close