Digital Marketing Specialist

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Te asteptam in echipa Consolight daca:
- Ai minim 2 ani experienta ca marketer digital, cu rezultate in campanii online derulate anterior;
- Esti un practician pasionat al comunicarii digitale si al campaniilor in social media, stii sa generezi continut care sa creasca si mentina interesul clientilor, partenerilor, publicului larg;
- Poti colabora cu alte departamente in proiecte care implica mediul online, impartasesti cunostinte si oferi suport in dezvoltarea de continut scris si vizual.
- Ai capacitatea de a propune actiuni si bugete de co-marketing pentru mediul online sau omnichannel, aliniate cu planul general de actiuni si cu strategia companiei.
- Doresti sa te dezvolti profesional, sa initiezi sau sa contribui la proiecte cu impact si memorabilitate pe piata.
- Vrei sa te implici in mod real, cu pasiune si devotament, in activitatile si proiectele departamentului de marketing, pentru a atinge impreuna obiectivele stabilite in strategia de marketing si comunicare a companiei.

Descrierea jobului

Esti un marketer cu focus pe continut online relevant? Ai talent natural pentru “storytelling”? Ai experienta dovedita in campanii online (pe retelele sociale, Google Ads)?

Poti crea postari, newsletter si prezentari digitale, pentru o prezenta online memorabilia a companiei, precum si pentru stimularea vanzarilor?

Stii sa implementezi eficient concepte precum conversie, optimizare, funnel, SEO, PPC?

Reusesti sa generezi ROI printr-o strategie coerenta de comunicare online (newsletter, website, grupuri si comunitate online, campanii in social media)?

Poti contribui la cresterea vanzarilor in mediul online pe platformele de tip B2B si B2C/marketplace?

Descrierea companiei

Din 1996 CONSOLIGHT s-a impus în domeniul comercializării materialelor şi echipamentelor electrice, oferind soluții complete şi complexe pentru instalațiile electrice. CONSOLIGHT a devenit unul din furnizorii tradiţionali de echipamente electrice profesionale pentru cele mai importante companii din România, având la bază calitatea excepţională, performanţele din punct de vedere tehnic, fiabilitate şi preţurile competitive ale produselor oferite.

În 2015 CONSOLIGHT a devenit leader-ul pieței materialelor şi echipamentelor electrice profesionale. Oferim partenerilor noștri un pachet complet de servicii: consultanta, ofertare, uzinare tablouri, livrare materiale. Consultanta acordata inca de la proiectare este importanta in crearea unei oferte competitive, atat din punct de vedere tehnic cat si comercial. Parteneriatele cu producatori renumiți – Philips, Gewiss, Legrand, Eaton, Schneider Electric, Noark, ABB, Siemens.

Consolight are o retea de distributie nationala prin cele 12 puncte de lucru: Sediu Central Bucuresti (Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 1 G, Sector 3), Otopeni, Militari, Doraly, Iasi, Constanta, Timisoara, Brasov, Craiova, Cluj, Galati si Sibiu. Misiunea noastră este să rămânem parteneri de încredere şi prima opțiune a clienților noștri pe termen lung, oferind o gamă largă de produse la cel mai bun raport calitate/preț.

Prelucrarea datelor personale:

Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “consolight.ro”, prin intermediul retelelor de socializare sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul Consolight Com. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in compania Consolight Com. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, varsta, sex, etnie, rasa, orientare politica, religioasa, starea de sanatate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre Consolight Com, va rugam sa va adresati ofiterului nostru de protectie a datelor personale la office@consolight.ro

Publicat 26 apr. 2022 Expiră 26 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.