Digital Marketing Specialist ( Junior )

IT Genetics - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Colegul nostru ideal stie sa zambeasca si sa se distreze chiar si cand e mult de lucru. Suntem o echipa tanara si glumeata, ne intelegem foarte bine si nu vrem sa ne strice cineva atmosfera 🙂. Si cel mai important: este dispus sa invete. Daca invata, creste, iar daca el creste, noi impreuna crestem!

Cunostinte tehnice minime in domeniul IT&C;
Creativitate si originalitate;
Initiativa, spirit analitic si putere de concentrare;
Flexibil, comunicativ si team player.

Descrierea jobului

– actualizarea si optimizarea continua a continutului de pe website-urile companiei;
– crearea si asigurarea unui continut relevant si actualizat pe toate canalele online ( Google Ads; Facebook Ads; Price comparators & Affiliates );
– realizarea, implementarea si monitorizarea constanta a campaniilor de online marketing ale companiei;
– genereaza rapoarte de performanta pentru fiecare campanie
– documentare privind produsele/ solutiile promovate;
– colaborarea cu membrii din echipa de marketing in scopul integrarii si respectarii deadline-urilor.

Descrierea companiei

IT Genetics, companie cu capital 100% romanesc, prezenta pe piata din Romania de peste 12 ani, este integrator de sisteme in domeniul identificarii automate, colectarii de date (AIDC) si punctelor de vanzare (POS).

Istoria companiei a inceput in prima parte a anului 2007 cand Stefan Axinte si Liviu Sima, parteneri fondatori, au decis sa transpuna intr-un business pasiunea pentru tehnologie, punand bazele unei afaceri care sa ajute companiile sa isi optimizeze activitatea.

Compania a aparut pe piata din necesitatea firmelor de a-si eficientiza procesele operationale ingreunate, serviciile oferite de IT Genetics rezolvand problemele cu care se confruntau acestea de ani buni. Prin serviciile pe care le ofera clientilor, compania livreaza si implementeaza solutii fiabile, adaptate nevoilor curente si viitoare, optimizand constant beneficiile obtinute de catre clienti.

De la infiintare compania s-a dezvoltat constant, iar calitatea ireprosabila a serviciilor oferite a fost un criteriu decisiv pentru care mari producatori renumiti la nivel international, precum Zebra, Brother, Citizen, Honeywell, au ales sa ne ofere diferite grade de parteneriat.

Ne place tehnologia, sustinem inovatia si vrem sa devenim cel mai bun furnizor de solutii B2B! Te asteptam alaturi de noi!

Te asteptam alaturi de noi!

Publicat 2 iul. 2021 Reactualizat 30 iul. 2021 Expiră 1 aug. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos