Publicat 03 Mar 2021 | Reactualizat 02 Apr 2021 | Expiră 03 Apr 2021

Dezvoltator Articulate Storyline

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cum ar trebui să fie persoana cu care ne-ar plăcea să colaborăm?

 1. Să fie dornică să ne ajute și să aibă timp suficient pentru a face asta.
 2. Să fie organizată și atentă la detalii. Astfel va performa mai bine și aplicațiile ieșite din mâna ei vor avea mai puține bug-uri.
 3. Să știe să asculte, să fie sociabilă și să poată lucra bine în echipă. Va interacționa direct sau online cu mai mulți membri ai echipei.
 4. Să fie descurcăreață. Chiar dacă specialistul nostru va asigura tot suportul necesar, sunt și cazuri în care nu trebuie să aștepți să ți se dea "mură-n-gură", ci trebuie să cauți singur informația de care ai nevoie pentru a-ți duce la îndeplinire sarcina.
 5. Cei șapte ani de acasă sunt un must have!

Descrierea jobului

Ce ar trebui să știe sau să aibă persoana cu care dorim să colaborăm?

 1. Să știe să lucreze în Articulate Storyline.
 2. Să știe HTML, Css, JQuery, nivel basic sau mediu, asta ar constitui un atu în plus.
 3. Ar fi ideal dacă ar avea calculator propriu, iar dacă acesta ar fi bunicel, ar fi perfect.
Ce va face această persoană?
 1. Va realiza împreună cu restul echipei noastre cursuri interactive în format electronic, folosind Articulate Storyline ca Authoring Tool.
 2. Activitatea va fi part-time sau project-based, în aces ultim caz putând exista perioade de pauză între proiecte. La începerea unui proiect, se va stabili atât normarea muncii cât și disponibilitatea fiecăruia pentru a lucra în proiect (număr de zile, interval calendaristic și orar).
Ce oferim, în afară de bani?
 1. Ocazia de a experimenta cum e să lucrezi într-o companie de software educațional unde se cere performanță.
 2. Program flexibil, însă clar stabilit. Poți lucra de acasă dacă nu ești din Galați.
 3. Bonusuri de performanță, pe baza unor KPI (indicatori de performanță).
 4. Șefi și colegi de treabă.
 5. Suport pentru a-ți defini brandul personal, respectiv pentru completarea profilul personal pe social media, stabilirea portofoliul personal și a CV-ului.
 6. Acces gratuit la cursuri și tutoriale online în domenii precum: programare, marketing online, dezvoltare personală.
 7. Ocazia reală de a continua colaborarea cu noi în sistem full-time.
Te așteptăm, aplică acum!

Descrierea companiei

Compania noastră caută coechipieri pentru a dezvolta e-learning în Articulate Storyline, project-based sau part-time! Asta pentru început!
ALTFACTOR este o companie de software din Galați, cu 20 de ani de experiență în domenii precum E-Learning, gamification, grafică 2D și 3D, simulări multimedia interactive și servicii de dezvoltare de aplicații în VR. ALTFACTOR dezvoltă software educațional pentru training-ul asistat de calculator, atât pentru instituții de educație cât și pentru mediul de afaceri.

Dorim să ne extindem capacitatea de a produce software la comandă și de aceea suntem interesați să colaborăm cu persoane care au mai lucrat în Articulate Storyline și care să ne ajute să dezvoltăm aplicații educaționale interactive.

Activitatea va fi part-time sau project-based, în funcție de disponibilitatea și de nivelul de experiență al candidaților. Dacă găsim un candidat foarte bun, căruia să-i convină și beneficiile salariale oferite, îl vom angaja full-tine.

Expirat
Dezvoltator Articulate Storyline  -  ALTFACTOR SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close