Dezvoltare proiect

ARNET srl - 30 poziții
Oraș de lucru
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Let your dreams and ideas shape the fu­ture
Ambitie, preocupat de dezvoltare personala si profesionala.
Împreună cu noi poți intra în rândul celor care câștigă bani pe Internet prin programul nostru de Afiliere și Network Marketing Digitalizat. Folosește-ți abilitățile de navigare pe Internet pentru a genera vânzări online. Programul nostru de Afiliere este un sistem de parteneriat pe bază de comision. Recompensarea activității se face prin comisioane și bonusuri motivante, în funcție de performanță.
Credem că dezvoltarea profesională și dezvoltarea personală merg mână în mână. Fiecare experiență îți aduce noi abilități și cunoștințe care te ajută să înțelegi mai multe din mediul profesional.

Odată cu activitatea te vei dezvolta și tu. Avem mai multe programe interne care îți oferă informații și posibilitatea de a învăța mai multe din domenii noi sau de a aprofunda o anumită temă.

Descrierea jobului

Dezvoltam un proiect de Afiliere si Network Marketing Digitalizat și suntem în căutare de parteneri care să participe la extinderea sa.
Mai presus de toate, punem cea mai mare valoare în cultivarea oamenilor noștri, creând o gamă largă de oportunități pentru ca aceștia să se dezvolte, să fie curioși și să învețe, atingând potențialul lor maxim. Pentru noi, oamenii sunt mereu pe primul loc.
Alăturându-te organizației noastre este ca și cum ai începe o călătorie de creștere accelerată. Vei simți acea comunitate, iar oamenii cu care lucrăm sunt foarte importanți pentru noi. Suntem o echipă diversă, incluzivă, care lucrează foarte mult, dar și care oferă mult suport. Sentimentul nostru comun de a realiza un scop se reflectă în spiritul nostru de echipă, dedicare și pasiune. Fiecare câștig este al nostru, nu al unui individ. Și oamenii talentați din jurul nostru sunt inspirația noastră pentru creștere.

Descrierea companiei

Compania noastra dezvolta un proiect de Afiliere si Network M@rketing Digitalizat. Intreaga activitate se poate desfășura pe internet. Una dintre preocupările acestui proiect este promovarea unei economii ecologizate, unde principiile ecologice devin și principii fundamentale în dezvoltare.

Suntem singurii din piață care folosim strategii fundamentate științific și nu doar empirice, după ureche. Aplicarea Științei Rețelelor în Network Marketing este una dintre cele mai fructuoase experiențe dezvoltate la nivel de Network Marketing. Aceste studii au condus la reevaluarea metodologiilor, a criteriilor de evaluare, a tehnicilor de creștere și a interacțiunilor și a altor elemente care trebuie luate în considerare în orice proces de proiectare și de dezvoltare a unei rețele de Afiliere si Network Marketing Digitalizat. Căutăm persoane dornice să-și construiască în mod științific rețele puternice, profitabile și sănătoase. Dacă ești o astfel de persoană, s-ar putea să avem ecosistemul potrivit pentru misiunea, viziunea și visurile tale!...

ACCELEREAZĂ-ȚI PROPRIA DEZVOLTARE PERSONALĂ
Suntem orientați cu pasiune pentru dezvoltărea oamenilor noștri. Programele de dezvoltare personalizate pentru fiecare segment și nivel în cadrul organizației, precum și un mediu de învățare rapid, îți vor oferi o experiență de neegalat de creștere personală. Conducerea suportivă te va încuraja să-ți asumi pe deplin rolul și propria ta carieră. Iar natura dinamică a afacerii noastre și oportunitatea de îmbunătățire continuă te vor trage mereu la maximizarea potențialului.

Facem parte dintr-o cultură performantă la nivel înalt, unde credem că putem învăța în fiecare zi și că putem fi mai buni decât o zi înainte. Recunoaștem și celebrăm oameni care gândesc cu mult înainte, caută soluții, sunt pasionați și care mereu încearcă să caute modalități de îmbunătățire. Învățăm din fiecare experiență și creștem de pe urma acesteia.
Dacă ești în căutarea unei cariere care să scoată la suprafață tot ceea ce este mai bun din tine și care să-ți permită să faci o diferență pozitivă, atunci s-ar putea sa o fi dasit-o.
Publicat 20 ian. 2022 Reactualizat 19 feb. 2022 Expiră 19 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.