Detectiv Particular

CONFIDENTIAL - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ne dorim colegi sau colege pe care să îi integram în mediul nostru modern de lucru și care să se adapteze rapid exigențelor profesionale și sistemului nostru de valori.

Ne dorim colegi cu o mentalitate deschisă, modernă, cu o bună capacitate de analiză și sinteză, care pot comunica ușor cu oameni necunoscuți și care se pot adapta în medii diverse.

Experiența anterioară în mediul de business (marketing-vânzări), dar și în sfera activităților de investigații sau antifraudă reprezintă un avantaj foarte util în parcurgerea etapelor de selecție.

Dacă aștepți ca soluțiile să vină de la ceilalți, să-ți spună altcineva ce să faci și cum să faci, poate că este cazul să treci peste acest anunț.

Nu ar trebui să ai așteptări să găsești un mediu unde doar tu să te dezvolți profesional. Vrem să facem lucrul acesta reciproc, fiecare dintre noi să se autodepășească și să vină cu plusvaloare.

Este nevoie să comunicăm rezultatele muncii noastre mai departe, clienților noștri. Așadar, atenția la detalii, cunoașterea limbii române și în forma sa scrisă, toate acestea dublate de pasiune și perseverență, sunt cerințe absolut necesare, fără de care este greu să faci față unui astfel de job.

Totodată, criteriile care țin de integritate sunt un factor decisiv în alegerea noilor noștri colegi. Celor pe care îi vom selecta în etapa finală le vom cere o scrisoare de recomandare de la ultimul loc de muncă!

În rest, mai rămâne să ne convingi că ești colegul sau colega pe care îl/o căutăm!!!

Cerințe:

- studii superioare finalizate cu diplomă de licență (de preferat Drept);
- atestat de detectiv particular (cerință obligatorie);
- permis de conducere categoria B (min. 3 ani experiență);
- disponibilitate pentru deplasări săptămânale în țară și pentru program prelungit;
- cunoștințe de bază privind utilizarea instrumentelor foto-audio-video;
- o bună cunoaștere a pachetului MS OFFICE și a uneltelor de research în mediul on-line;

Descrierea jobului

- activități de investigații și supraveghere operativă, conform legii;
- cercetarea specializată a surselor deschise;
- elaborarea rapoartelor de activitate.

Descrierea companiei

Fiind unul dintre liderii noii generații de investigatori privați din România, deservim mediul autohton de business cu servicii premium tailor-made, care le garantează acces la cele mai moderne tehnici și echipamente investigative specifice, tuturor companiilor ce ne aleg parteneri în aflarea adevărului.

Orientarea exclusivă către mediul corporate a avut ca rezultat specializarea investigatorilor noștri în industrii complexe. Cazurile cercetate devin din ce în ce mai complicate, pe măsură ce metodele de fraudare sunt descoperite de investigatori, apoi schimbate și perfecționate de către persoanele sau grupurile ilicite.

Profesionalismul, încrederea, integritatea și discreția totală sunt valorile și, totodată, pilonii pe care compania este clădită. Fiecare în parte caracterizează modul nostru de a fi și, implicit, de a lucra.

Printre serviciile de investigații pe care le punem la dispoziția clienților noștri corporate se numără investigații due diligence, identificarea și managementul riscului sau servicii de investigații antifraudă specifice mai multor industrii.

Publicat 26 ian. 2022 Reactualizat 23 feb. 2022 Expiră 25 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.