de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 21 Mai 2008 | Reactualizat 19 Iun 2008 | Expiră 21 Iun 2008

Designer web, programator php/mysql

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Programatori web PHP, MySQL si Web designer.

Descrierea jobului

Web Development - programare php/mysql, constituie un avantaj flash/ajax
Web/Graphic Designer - interfete grafice aplicatii software, grafica marketing, grafica web; constituie un avantaj cunostinte Adobe Photoshop/Corel DRAW.

Descrierea companiei

Firma B SMART ONE., infiintata in anul 2003 are ca obiect de activitate dezvoltarea de produse software pentru domeniul economic.

Compania, formata dintr-un grup de specialisti in domeniul software development, ofera solutii si servicii software adaptate necesitatilor clientilor pentru a beneficia de avantajele tehnologiei moderne.

Pregatirea teoretica de specialitate in domeniile informatic si economic, alaturi de munca sustinuta in echipa constituie fundamentul competitivitatii companiei B SMART ONE pe piata produselor software de profil.

Expirat
Designer web, programator php/mysql  -  B SMART ONE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close