DESIGNER INTERIOR

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 5000 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

• Absolvent facultate de Arhitectura/ Design
• 3 ani de experienta ca designer de interior sau arhitect cu accent pe interior comercial
• Cunostinte de proiectare, design de interior la nivel de DDE.
•Abilități de prezentare grafică
• Abilități de management, de o conducere puternică, de organizare, comunicare si relationare
• Cunoștințe de AutoCad, Photoshop, SketchUp/3d Studio Max, Office
• Seriozitate si responsabilitate.
• Capacitate de a respecta termene.
• Abilitati de comunicare.
• Persoana dinamica, motivata si creativa.

Descrierea jobului

• Colaborează la proiecte de design interior comercial, inclusiv deslusirea nevoilor clientului, design-concept, design schematic, design de dezvoltare.
• Cunostinte de legislatie in constructii, cunoasterea normelor tehnice și juridice necesare procesului de proiectare si autorizatie.
• Intocmirea proiectelor de DTAC, PTh, DDE si a documentatiilor necesare.
• Rigurozitate si atentie pentru detalii – este importanta intelegerea detaliilor de executie mobilier in vederea implementarii acestora;
Lucru in echipa

Descrierea companiei

ANG Luxury Properties este o agenție imobiliară care deservește cumpărătorii și vânzătorii de proprietăți de lux din zona de Nord a Capitalei.
Agenția este alcătuită dintr-un grup de consultanți imobiliari talentați, conduși de Nicoleta și Alexandru Manea, cu o performanță de peste 90 milioane de euro vânzări totale și 500 de milioane de euro în listări active, firma încheie peste o sută de oferte anual și a intermediat multe dintre cele mai mari vânzări rezidențiale ale orașului, inclusiv numeroase tranzacții record.

Situat in prestigiosul proiect ONE Herăstrău Plaza, cu o experiență de neegalat și cunoștințe de piață, ANG Luxury Properties este o agenție reprezentativă din zona de Nord a Bucureștiului.
Suntem lideri de piață în tendințe, design, marketing și vânzări.
Agenția noastră se ocupă de toate etapele dezvoltării și operațiunilor imobiliare pentru randamente maxime și acoperire națională.

Prin cercetare și analiză, identificăm modul în care colaborarea noastră vă va atinge obiectivele. Reprezentăm și colaborăm cu dezvoltatori de top, dar și cu cele mai râvnite proprietăți din zona de nord a Bucureștiului, iar prin intermediul experienței, viziunii dar și a procesului nostru de marketing, reușim să parcurgem toate stadiile, de la concept pană la vânzarea finală.

Cu multă ambiție și perseverență, Alexandru și Nicoleta Manea au reușit să pună bazele agenției imobiliare ANG Holding, proiectul lor de suflet, în cadrul căreia, timp de 10 ani au format mulți agenți de vânzări de succes.
Datorită rezultatelor deosebite, cuplul fondator a decis să deschidă o nouă agenție denumită de această dată ANG Luxury Properties, care vine cu un nou concept pe piața imobiliară, la cel mai înalt nivel de profesionalism, axându-se doar pe proprietăți de lux și oferind sesiuni de consultanță în cadrul sediului lor, amenajat pe măsura așteptărilor.

Suntem prima agenție imobiliară de lux specializată pe zona de nord a Bucureștiului, având un sediu care dispune de o zonă dedicată clienților în cadrul căreia agenții noștri le pot prezenta acestora toate proiectele și proprietățile disponibile din portofoliul nostru.

Publicat 12 mai 2022 Expiră 11 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.