Publicat 28 Mai 2008 | Reactualizat 26 Iun 2008 | Expiră 28 Iun 2008

DESIGNER HTML & CSS

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


CINE ESTI TU1. Poti sa ne demonstrezi chiar si daca te trezim din somn la 4 dimineata ca ai:- cunostinte solide XHTML 1.0, HTML 4.0 (transitional/strict), CSS 1 si 2; 


- cunostinte de baza de Photoshop (slicing);

- cunostinte de baza de JavaScript;2. Iti face placere sa imparti tigarile si cola cu colegii. (daca nu fumezi, si biscuitii cu nuca sunt buni)

3. Te implici pana peste urechi in ceea ce faci si iti asumi responsabilitati.

4. Iti lasi mintea sa zboare ca sa fii creativ, insa o chemi inapoi sa fii atent la detalii.

Descrierea jobului


CE TREBUIE SA FACIPe langa dobandirea abilitatii de a face cartile de vizita sa zboare intr-un mod artistic, va trebui sa te ocupi de transpunerea layout-urilor furnizate de catre departamentul Design in format (X)HTML/CSS.Vei fi responsabil de:

- validarea codului HTML/CSS conform standardelor W3C;

- crearea de structuri HTML fara tabele bazate pe CS;

- utilizarea CSS in modul cel mai eficient pentru obtinerea unor dimensiuni finale (cat mai mici) ale paginii;

Descrierea companiei

CINE SUNTEM NOINoi suntem Navidoo – o echipa de oameni care cred in ceea ce fac si fac ceea ce le place: internet. Suntem membri The group - cel mai extins si inovativ grup de comunicare din Romania.Vrem sa ajutam oamenii sa interactioneze mai usor, sa se informeze, sa gaseasca solutii eficiente pentru nevoile lor. Vrem sa oferim companiilor posibilitatea de valorifica la maximum avantajele internetului ca mediu de comunicare beneficiind de experienta si cunostintele noastre in materie de continut, e-commerce, SEO, usability, precum si de management de brand online.De ce ai da bine in poza de echipa?Desi cele de mai sus iti pot oferi un raspuns destul de evident la intrebare, iti mai oferim niste argumente:


* Echipa Navidoo nu munceste, face ce ii place;

* Navidoo incurajeaza initiativa, creativitatea, dezvoltarea personala si profesionala;

* Navidoo recompenseaza atractiv rezultatele si implicarea.

DACA ESTI PREA CREATIV CA SA-TI COMPLETEZI CV-UL PREDEFINIT DE PE SITE TE ASTEPTAM CU UNUL PERSONALIZAT LA ADRESA: [email protected] SPECIFICA IN SUBIECT CE JOB TE INTERESEAZA.

Expirat
DESIGNER HTML & CSS  -  NAVIDOO MEDIA SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close