Publicat 02 Ian 2019 | Expiră 02 Feb 2019

DESIGNER FLORAL

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca iubesti florile si esti atras de design floral, daca ai imaginatie, simt estetic si dorinta de a crea mereu lucruri noi si frumoase cu mainile tale, sau vrei sa te perfectionezi in arta florala, atunci locul tau este alaturi de noi.

Acest post se potriveste foarte bine unei persoane care este deschisa, comunicativa, activa si care prefera sa-si petreaca timpul departe de birou.

Asteptam de la tine seriozitate si dorinta de munca, iar de experienta ta in domeniu ne ocupam noi.

Descrierea jobului

La Magnolia vei gasi un mediu de lucru creativ, dinamic cu oameni tineri, care au rezistenta la stres si pot sa treaca peste micile dificultati cu zambetul pe buze :)

Iti mai oferim training de 3 saptamani, perioada in care vei invata tehnici de realizare a buchetelor, aranjamentelor, atitudinea in fata clientului si cum se administreaza o florarie alaturi de echipa noastra.

Programul este organizat pe 2 ture a cate 6 ore pe zi si se lucreaza doua weekend-uri pe luna.

Descrierea companiei

Magnolia Dorobanti este o franciza noua a celei mai mari retea de florarii din tara, Magnolia.ro. Echipa este punctul nostru forte si vrem sa ne marim membrii echipei

Lucram intr-un domeniu dinamic, cu perioade solicitante, dar este frumos la noi. In acest post vei putea pune bazele unei cariere interesante.

Dacă iti plac provocarile, te asteptam in echipa noastra!

Expirat
DESIGNER FLORAL  -  SC QUALITY FLOWERS IMPEX