Publicat 12 Apr 2021 | Reactualizat 03 Mai 2021 | Expiră 12 Mai 2021

Designer aplicatii online

1 post

Descrierea jobului

Ne dorim colegi entuziasti pentru postul de Designer aplicatii online.

Sunt necesare studii superioare (de preferat Arte / Design / Informatica).

Ne asteptam sa ai experienta in design grafic/web pentru materiale promotionale si pagini web/mobile.

Iti va fi utila experienta de lucru in cel putin doua dintre urmatoarele programe software de grafica: Figma, Sketch, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe XD, Adobe AfterEffects, Invision.

Este important sa fii familiarizat cu procesul de UX si sa folosesti design-ul ca instrument pentru a oferi utilizatorilor solutii simple la probleme complexe.

Ne asteptam sa fii la curent cu ultimele tendinte in domeniu, dar sa ai si o baza solida de cunostinte in relatie cu principiile universale de design.

Este nevoie sa fii deschis la feedbackuri constructive si sa lucrezi bine sub presiunea deadline-urilor.

Ne dorim sa ai o gandire strategica si sa te folosesti de research pentru a-ti argumenta alegerile facute.

Este important sa poti lucra autonom dar si sa colaborezi/comunici eficient cu colegii din domenii adiacente: marketing, dezvoltare, e-commerce.

Cunostintele de desen/ilustratie reprezinta un avantaj.

Cunostintele de baza in programare front-end iti vor fi de un real folos.

Este necesar sa ai cunostinte de limba engleza – nivel mediu spre avansat.

Ne dorim sa ai o atitudine proactiva, flexibila si autodidacta.

Ne intereseaza sa ai capacitatea de a crea compozitii vizuale (imagini, vectori, text, grid) care sa exprime intr-un mod structurat, concis dar si creativ mesajul catre utilizatori.

Ne asteptam sa ai capacitate de organizare si sa fii orientat spre detalii, sa ai un simt estetic si cromatic dezvoltat.

Este necesar sa ai domiciliul/ disponibilitate la relocare in Bucuresti, Iasi sau Bacau.

Suntem pregatiti sa te sprijinim prin:

  • instruire continua - Te vom sustine cu programe personalizate de dezvoltare a competentelor, iar pregatirea ta nu se va opri aici: vom investi in formarea ta continua prin cursuri organizate de trainerii nostri sau de reprezentantii furnizorilor cu care colaboram, in functie de nevoile tale profesionale.
  • oportunitati de promovare - Te vom anunta, cu prioritate, despre posibilitatile de avansare in cadrul companiei.
  • recompensarea dedicarii - Suntem pregatiti sa-ti oferim bonusuri lunare atractive, in functie de nivelul de dedicare in realizarea sarcinilor. In plus apreciem si colaborarea pe termen lung oferindu-ti si alte beneficii.

Locul tau este intr-o echipa de succes. Vino sa:

  • realizezi design de aplicatii pentru platformele online Dedeman si sa propui imbunatatiri pentru situatiile identificate
  • realizezi template-uri de design grafic/web pentru materialele promotionale ale companiei: campanii, e-mail marketing, bannere site, postari Facebook, bannere Adwords etc.
  • colaborezi si sa comunici eficient cu Coordonatorul de design online pentru a identifica solutiile de design cele mai potrivite.

Descrierea companiei

„Dedicat planurilor tale” este sloganul ce are la baza valorile noastre, ale companiei Dedeman.
Ne definesc simtul practic, orientarea spre solutii, perseverenta, integritatea si loialitatea.
Consideram ca succesul companiei depinde de performanta noastra - a tuturor colegilor - de experienta profesionala si personala pe care o avem in cadrul unui mediu de lucru care cere si ofera dedicare si initiativa, implicare si camaraderie, angajament si stabilitate.
Suntem alaturi unii de altii si ne sprijinim pe tot parcursul traseului profesional prin programe de dezvoltare a competentelor si o continua orientare spre rezultate obtinute datorita valorilor care ne unesc.
Dedeman este locul unde cu totii invatam, ne descoperim potentialul si devenim mai buni. Pentru a raspunde nevoilor celor peste 12.000 de colegi, suntem alaturi pas cu pas.
Pentru mai multe detalii vizitati recrutare.dedeman.ro .
Societatea Dedeman prelucreaza datele cu caracter personal ale candidatilor in scop de recrutare si selectie asa cum este detaliat in Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - Candidati. Inainte de a aplica pentru un post disponibil va invitam sa consultati nota de informare accesand site-ul nostru www.dedeman.ro, la sectiunea GDPR. Prin aplicarea pentru un post disponibil, va exprimati consimtamantul ca datele dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon, e-mail, dar si celelalte date continute in CV) sa fie prelucrate de societatea Dedeman, in conditiile mentionate in Nota de informare.

Designer aplicatii online  -  DEDEMAN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close