Publicat 30 Ian 2005 | Reactualizat 02 Feb 2005 | Expiră 02 Mar 2005

desenator tehnic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cunostiinte temeinice de Autocad si viteza de lucru.
Cunostiinte temeinice ale standardelor romanesti pentru desen tehnic in constructii.
Disponibilitate full-time, pe perioada proiectului.

Descrierea jobului

Desenator tehnic AUTOCAD 2000 (sau mai nou). pentru domeniul rezistenta - structuri civile si industriale (beton, metal, lemn). Lucrarile se vor trimite via e-mail, candidatul isi va putea alege orarul de lucru. Conditia obligatorie este ca viitorul candidat sa fie disponibil on-line pe perioada lucrarii, pentru o comunicare permanenta cu managerul de proiect.
In functie de complexitatea lucrarii, pretul contractului va fi stabilit prin negociere, pentru fiecare lucrare, prin contract.

Descrierea companiei

Firma noastra realizeaza proiecte de rezistenta si arhitectura pentru constructii civile si industriale. Politica firmei, este de a lucra cu colaboratori, deoarece proiectele sunt foarte diferite ca si complexitate sau intindere in timp. Noi avem incredere in oamenii tineri care sunt motivati de bani! Noi facem lucrari bine \\\"infipte\\\" si indraznete!

Expirat
desenator tehnic  -  Fering Design

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close