de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 16 Mar 2019 | Reactualizat 13 Apr 2019 | Expiră 16 Apr 2019

Desenator tehnic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

  • bun cunoscator al softurilor: archicad/autocad/revit/sketchup/lumion si/sau altele.
  • rapiditate si performanta in conditii de stres.
  • bun profesionist.
  • dispus la ore suplimentare si/sau deplasari ocazionale
  • constient de importanta deadline-urilor

Descrierea jobului

desenare in softuri de specialitate, consultare cu specialitatile complementare si seful de proiect. redactare parti desenate/liste de cantitati la fazele SF/DALI/PTh/DE, intocmire relevee (dupa caz) si digitizarea acestora.
tipul jobului poate fi atat local la sediu cat si remote oriunde in tara atata timp cat aveti conexiune de internet permanent.
se accepta full time sau part time

salariul este flexibil si se estimeaza in zona 400-800 euro in functie de capacitatea si performanta candidatului
perioada de proba poate fi o optiune, si se poate si in regim remote

Descrierea companiei

Centrul de Proiectare Judetean Satu-Mare reuneste si ofera clientilor sai expertiza completa in domeniul constructiilor. Suntem antreprenor general si realizam proiecte de orice amploare in domeniul constructiilor de cladiri si infrastructurilor, in toate fazele de desfasurare.
Centrul de Proiectare Judetean Satu Mare are cateva zeci de angajati si o paleta larga si completa de colaboratori si specialisti: verificatori tehnici si experti tehnici in toate domeniile si specialitatile, responsabili tehnici cu executia si diriginti de santier in toate domeniile, inspectori in siguranta si sanatatea in munca, auditori energetici, arhitecti, ingineri structuristi, hidrologi, hidrotehnici, drumuri, instalatii pentru constructii, geotehnicieni, economisti, juristi. Suntem recunoscuti ca un partener stabil, prompt, complet si echilibrat.

Expirat
Desenator tehnic  -  Centrul de Proiectare Judetean Satu Mare SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close