Publicat 03 Aug 2019 | Expiră 03 Sep 2019

Dentist colaborator in Franta

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam medic dentist disponibil pentru colaborare indelungata,dispus sa lucreze cu volum mare de pacienti. Cunoasterea limbii franceze este obligatorie. Oferim si noi cursuri,pentru perfectionarea nivelului de limba,si suport in demersurile de inscriere in Franta.

Descrierea jobului

Cabinet in zona rurala,la 20 km de Vendome,si 30 km de Blois,zona de centru, Valea Loarei. Program de lucru 4 zile pe saptamana,pacienti in varsta. Protetica fixa si mobila,volum mare de lucru,deoarece nu mai exista un alt dentist pe o raza de 20 km. Procentajul dvs este de 40%, in conditiile in care noi suportam toate cheltuielile cabinetului,si tehnicianul.

Descrierea companiei

Cabinet dentar secundar,in care dentistul proprietar lucreaza doar miercurea ,in restul zilelor exersand la 35 de km.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Dentist colaborator in Franta  -  Cabinet Dentaire dr. Doran

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close