Debtor Manager Factoring

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal


Candidatul Ideal:

Daca esti o persoana meticuloasa, rezistenta la stres, cu bune abilitati de comunicare si de prioritizare a task-urilor, cu spirit de echipa, organizata si atenta la detalii, cu experienta de minim 1 an in administrarea si gestionarea operatiunilor de factoring, atunci te rugam sa aplici pentru pozitia de mai jos:

Descrierea jobului

Principalele responsabilitati sunt:

-Gestioneaza si monitorizeaza portofoliul de clienti alocat de la semnarea contractului de factoring pana la inchiderea acestuia
-Verifica documentatia si proceseaza aplicatiile de tragere(utilizare) din plafoanele de factoring conform contractelor de factoring si normelor interne;
-Reconciliaza si repartizeaza incasarile de la debitori in aplicatia de factoring;
-Monitorizeaza facturile intarziate la plata si intreprinde actiuni de colectare amiabila.
Va rog sa trimiteti CV-ul la adresa de e-mail diana.tudor@btrl.ro cu subiectul “Aplicatie pentru “Debtor Manager Factoring”.

Descrierea companiei

Altfel…
suntem o companie care isi doreste ca ideile sa fie valorificate, iar visele implinite, sustinand oamenii care au curajul sa faca lucrurile diferit.
Acum 27 de ani a inceput povestea BT cu o echipa formata din 13 persoane si o sucursala. Azi, suntem Locul 1 in topul bancilor din Romania, cu peste 3 milioane de clienti si 9000 de colegi in echipa. Am invatat de-a lungul anilor ca pentru a aduce ideile mai aproape de realitate, este esential sa ne reinventam continuu.

Misiunea noastra este sa oferim experiente pozitive oriunde si oricand.
Bankingul merge mai bine cu zamBT.

Publicatia “The Banker”, conform “Top 1000 World Bank”, arata ca Banca Transilvania este singura institutie financiar-bancara din Romania clasata in primele 500 banci la nivel mondial, iar in Regiunea Europei Centrale si de Est, se situeaza in primele 15 locuri. In anul 2020, Banca Transilvania a fost certificata ca “Best Place to Work”, aspect care recunoaste cultura organizationala, oportunitatile de dezvoltare profesionala, satisfactia si experienta oamenilor in cadrul companiei.
Publicat 18 apr. 2022 Reactualizat 17 mai 2022 Expiră 18 mai 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.