Publicat 29 Iul 2019 | Reactualizat 27 Sep 2019 | Expiră 28 Sep 2019

De 10 ani in Germania - Electricieni si Sudori 2200-4000 EUR

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

Brasov Professional Group cauta electricieni si ajutor de electricieni pentru clientii nostri din Germania, cu care colaboram de peste 10 ani. In scurt timp vom incepe colaborari in aceleasi domenii si pe piata din Olanda.Avem un proiect si pentru 4 sudori la un contract de durata lunga.
Se ofera castiguri motivante, peste media pietei, posibilitatea de organizare proprie a timpului, repectiv a programului de lucru, transportul si cazarea sunt asigurate de noi. Colaboratorii nostrii ajung la castiguri ce se situeaza intre 2.200- 4.000 EUR net.

Limba engleza sau limba germana reprezinta un avantaj insa nu reprezinta o conditie obligatorie.


Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la 0368.401.454 si 0773 827 920 sau la adresa de e-mail info@b-p-g.org.,si va vom pune la dispozitie, in mod transparent, conditiile de lucru.

Adresa site-ului nostru este www.b-p-g.org.

Descrierea companiei

BPG este un grup multinational de firme specializate pe consultanta si management, cu puncte de lucru in Romania, Germania si China. Oferim suport meseriasilor cu spirit intreprinzator, dornici de a lucra in strainatate. Totodata, oferim solutii avantajoase din punct de vedere financiar, concepute special pentru a fluidiza procesul de lucru. Portofoliul de lucrari si experienta acumulata de-a lungul anilor va vor facilita un serviciu bine gandit si adaptat necesitatilor dumneavoastra!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

De 10 ani in Germania - Electricieni si Sudori 2200-4000 EUR  -  Brasov Professional Group

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close