Data Management Specialist (Regulatory Affairs)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Studii superioare / diplomă Bacalaureat
 • Experiența de lucru cu baze de date – constituie avantaj;
 • Experiența anterioară în domeniul medical/farmaceutic nu este necesară;
 • Limba engleză - nivel mediu spre avansat (scris și vorbit);
 • MS Office – nivel mediu (user independent) – Word, Excel, Powerpoint;
 • Lucrează activ la progresul personal
 • Se adaptează proactiv la schimbare
 • Comunică clar și responsabil
 • Finalizează sarcini și proiecte cu succes
 • Acționează analitic și sistematic

Descrierea jobului

 • Mentenanța bazelor de date RIM (Regulatory Information Management) conform standardelor și cerințelor interne și externe
 • Submiteri xEVMPD (Extended EudraVigilance Medicinal Product Dictionary) și IDMP (Identification of Medicinal Products) conform standardelor europene
 • Introducerea, verificarea și actualizarea datelor în bazele de date RIM în colaborare cu persoanele responsabile din Global Regulatory Affairs și Local Regulatory Affairs și în conformitate cu standardele interne și externe
 • Extragerea datelor din bazele de date RIM sub formă de raport, conform cerințelor interne și externe
 • Planificarea activităților lunare și organizarea fluxului de lucru, în condițiile în care este aplicabil
 • Asistarea corespondenței interne si externe în limba engleză;

Program de lucru într-un singur schimb: 8 ore (L-V, interval orar: 08.00-16.30, cu 30 min. pauză de masă.
Contract pe perioadă nedeterminată;
Tichete de masă;
Primă anuală de performanță;
Prime pentru evenimente în familie, conform Contractului Colectiv de Muncă;
Abonament de sănătate (servicii medicale gratuite sau cu reducere);
Decontare costuri achiziție ochelari de vedere.

Descrierea companiei

Căutaţi provocări în cadrul unei companii dinamice la nivel global sau al unei afaceri solide de familie de origine germană?

La B. Braun, puteţi găsi ambele aspecte. În 64 de ţări, mai mult de 64000 de experţi îşi împărtăşesc cunoştinţele zilnic. Puteţi să vă dezvoltaţi rapid în mijlocul acestei culturi a schimbării permanente. Împreună aducem îmbunătăţiri sectorului sanitar și facem asta cu succes de peste 175 de ani.

Compania B. Braun Melsungen și-a înființat sucursala din România în anul 1998, în Timișoara, încurajată de succesul înregistrat în alte țări din regiune, precum Polonia, Ungaria, Cehia sau Slovacia. Compania B. Braun Medical își începe astfel drumul spre topul companiilor furnizoare de produse și soluții de tratament la cele mai avansate standarde de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale sale: Hospital Care (soluții perfuzabile, pompe, nutriție, sisteme stomice etc.), Outpatient Market (dezinfectanți, mănuși, tratament plăgi etc.) și Aesculap (echipamente și instrumentar chirurgical, camere implantabile, proteze chirurgicale etc.).

În 1999 începe producția de soluții perfuzabile sub licență B. Braun de către Helvetica Profarm în Timișoara, punându-se astfel bazele unei povești de succes ce în 2010 a devenit B. Braun Pharmaceuticals și care în 2017 a anunțat startul unui proiect de tip “greenfield” cu o investiție estimată de site-urile de specialitate la peste 100 milioane de Euro.

Grupul B. Braun pune în 2004 bazele Avitum, companie ce se orientează spre servicii specializate de dializă, iar în luna noiembrie a aceluiași an câștigă licitația organizată de Banca Mondială pentru operarea centrelor de dializă din Târgu Jiu și Târgu Mureș. Anul 2017 găsește Avitum printre liderii pieței de profil din România, deservind peste 1450 de pacienți cu insuficiență renală cronică și cu o calitate a tratamentului de dializă recunoscută atât național, cât și internațional.

Persoanele care doresc să îmbunătăţească sănătatea celor din jur se confruntă în mod constant cu noi provocări şi trebuie să recunoască oportunităţile.

Ce ne face să avem succes?

Soluţii inovatoare pe care le dezvoltăm împreună cu clienții şi partenerii prin dialog constructiv. Pasiunea noastră ne conduce să insuflăm viaţă în munca noastră de zi cu zi, pentru a ne îmbunătăţi constant soluţiile, pas cu pas.

Doriţi să ne împărtăşiţi entuziasmul? Alăturaţi-vă echipei noastre!

Publicat 17 nov. 2021 Expiră 17 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.