Publicat 17 Feb 2021 | Expiră 20 Mar 2021

Data Associate with German (remote)

30 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Gi Group is hiring for one of its clients, a multinational technology company, a passionate Data Associate with German and English (remote). The candidate would work on one of our client's strategic accounts, playing a critical role in the data investigation team.

Requirements:

  • Advanced level of German and an Upper Intermediate level of English (both written and oral);
  • Excellent MS Office skills, especially MS Excel;
  • Strong problem-solving skills;
  • The candidates should have a passion for data, efficiency, and accuracy;
  • Comfort working in a fast paced, highly collaborative, dynamic work environment.

Descrierea jobului

Responsibilities:

  • Process annotation & data analysis tasks with high efficiency and quality in a fast paced environment;
  • Delivering high quality of labeled data, leveraging guidelines to meet specific key performance indicators;
  • The tasks will be primarily repetitive in nature and will require the candidate to make judgment-based decisions keeping in mind the guidelines provided;
  • Providing feedback for improvements increasing the quality of the product.
For more information regarding this position, please do not hesitate to contact us at: 0731 520 869 or at cristina.tanasoiu@gigroup.com

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala. Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi � Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305.

Expirat
Data Associate with German (remote)  -  GI GROUP STAFFING COMPANY S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close