Data Analyst (Marketing)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Advanced SQL skills including experience querying complex data sets.
Degree in Mathematics, Statistics, Economics, Computer Science or Engineering
Minimum 2 years of relevant hands-on analytical experience with data exploration, data analyses and data visualization
Experience with data analyses tools (e.g. R or Python)
Excellent knowledge of MS Office (excel you rock) and BO
Understand basic statistical models and concepts
English proficiency. German is a plus

Soft Skills
Anticipate what might happen, plan ahead, prepare and be proactive instead of simply reacting
Show a curious mindset by being eager to dig and explore the data
Can translate findings from data into recommendations for non-technical partners to tell a story
Have a clear desire for growth and an active investment in own self development
Understand that details are important, but you always keep in mind the full context.

Descrierea jobului

This role is a newly created one in the CRM & Digital Marketing team and is part of the Strategic Marketing Department. The role will be instrumental to our plan to step-change approach to CRM and Digital, for a short-term gain in our customers’ loyalty and for our medium-long term readiness to move to customized promo offering and communication.
  • Processing and evaluation of data related to customer behavior
  • Monitoring of relevant KPIs related to customer behavior and promotional efficiency
  • Processing of ad-hoc customer data into insights
  • Analyses of purchasing behavior of various customer segments
  • Data visualization to provide the basis for strategic marketing decisions
  • Working with "Big Data" in the field of CRM
  • Development of new methods for data analysis and data modeling

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 26 oct. 2021 Expiră 25 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.